Nivea Q10 plus C 10 minuten sheetmasker 1 stuk

€ 2,80
Inclusief belasting

Vermindert de zichtbaarheid van rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Q10 plus C 10 minuten Sheetmasker 1 stuk

Het NIVEA® Q10plusC sheetmasker is een verrijkt product. Het biedt maar liefst drie directe voordelen: vermindert de zichtbaarheid van rimpels, geeft energie aan de huid die er vermoeid en dof uitziet, en voorziet de huid van waardevolle voedingsstoffen. Om een gezond en stralend uiterlijk van de huid te behouden, wordt aanbevolen om het masker twee keer per week te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schone, droge huid. Vouw het masker uit. Plaats een witte doek over uw gezicht, met een blauwe beschermfolie aan de buitenkant. Verwijder voorzichtig de blauwe beschermfolie. Laat 10 minuten op de huid zitten. Om het masker te verwijderen, trekt u het langzaam van uw gezicht, beginnend bij de randen. Om uw huid er gezond uit te laten zien, gebruikt u het masker twee keer per week. Je kunt het masker voor gebruik in de koelkast leggen voor een extra verkoelend effect. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, ubiquinon, natriumascorbylfosfaat, creatine, 1-methylhydantoïne-2-imide, xanthaangom, PPG-26-buteth-26, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, natriumhydroxide , Benzylalcohol, Linalool, Limoneen, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113238

Specifieke referenties

ean13
9005800315485

Nivea Q10 plus C 10 minuten...

€ 2,80
group_work Toestemming voor cookies