Dermika MAESTRIA Anti-Age Therapy luxe Herstellend gezichtsmasker 7 gr

€ 2,70
Inclusief belasting

Een moderne cocktail van actieve ingrediënten, gemaakt voor alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Dermika MAESTRIA Anti-Age Therapy luxe Herstellend gezichtsmasker 7 gr

Een Star Is Born-masker van Dermika is een moderne cocktail van actieve ingrediënten, gemaakt voor alle huidtypes. Het werkt als een redding na een slapeloze nacht of vóór een belangrijke gebeurtenis, waardoor de huid een gezonde glans en een gladder uiterlijk krijgt.

Belangrijkste ingrediënten en voordelen van het A Star Is Born-masker:

AHA melkzuur en glycolzuur: maakt de huid zichtbaar glad en geeft deze glans. Ze reguleren ook de talgafscheiding.

-Xylitol: Verhoogt de synthese van hyaluronzuur, wat resulteert in een betere hydratatie en verzachting van de huid.

-Niacinamide (vitamine B3): Vermindert de zichtbaarheid van onvolkomenheden en vermindert fijne rimpels.

Het effect van regelmatig gebruik van het masker is een gehydrateerde, gevoede huid met een prachtige kleur. Het product is een ideale oplossing voor diegenen die een snelle injectie van frisheid en uitstraling nodig hebben vóór belangrijke evenementen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker 's avonds aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Laat een nacht staan om te absorberen. Gebruik één of twee keer per week. Na het aanbrengen raadt de fabrikant aan om uw handen te wassen. Wanneer u het masker gebruikt, vergeet dan niet om dagelijks bescherming tegen de zon te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Persea Gratissima-olie, Olusolie, dicaprylylcarbonaat, triethylhexanoïne, tripelargonine, cetearylolivaat, cetearylalcohol, dipentaerythritylhexacaprylaat / hexacapraat, glycerylstearaat, sorbitanolivaat, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, squalaan, fytosterolen, gehydrogeneerde koolzaadolie, Olea Europaea fruitolie, Retinol , glycinesojaolie, tocoferol, bèta-sitosterol, ascorbylpalmitaat, tocoferylacetaat, dimethicon, polysorbaat 20, polysorbaat 60, ethylhexylglycerine, caprylylglycol, natriumfytaat, sorbitaansostearaat, citroenzuur, sorbitanoleaat, BHT, BHA , Squaleen, Fenoxyethanol, Parfum, Linalool, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113244
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902046768775

Dermika MAESTRIA Anti-Age...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies