Dermika Oczarowanie Gezichtsmasker vóór een date 7 g

€ 2,30
Inclusief belasting

Een modern, snelwerkend masker met revitaliserende klei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dermika Oczarowanie Gezichtsmasker vóór een date 7 g

Een modern, snelwerkend masker met revitaliserende klei, met een zeer delicate consistentie, dat de huidskleur en uitstraling verbetert. Het heeft een ontspannende en hydraterende werking en verwijdert symptomen van vermoeidheid en stress. Het geeft een onmiddellijk egaliserend effect op de huid, waardoor deze er mooi fris uitziet en de make-up urenlang in perfecte staat blijft. Effecten: Regeneratie, voeding.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen, maak na ongeveer 10 minuten uw vingers nat en masseer uw gezicht zachtjes met cirkelvormige bewegingen. Was vervolgens het residu af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Mica, Kaolien (klei), Glycerine, Cetearyl Ethylhexanoaat, Propyleenglycoldicaprylaat/Dicapraat, Cetylalcohol, Glycerylstearaat, Propyleenglycol, Pentaerythrityl Distearaat, Ceteareth-6, Panthenol , Glycyrrhetinezuur, Allantoïne, Ureum, Ceteareth-25, Xanthan Gom, Stearylalcohol, Butyrospermum Parkii Boter (sheaboter), Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Diazolidinyl Ureum, Propylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113252

Specifieke referenties

ean13
5902046370015

Dermika Oczarowanie...

€ 2,30
group_work Toestemming voor cookies