Dermika Verzachtend Multivitamine gezichtsmasker 7 g

€ 2,30
Inclusief belasting

Dermika verzachtend multivitaminemasker is een snelle en effectieve verzorging voor de vochtarme, vermoeide en droge huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Dermika Verzachtend Multivitamine gezichtsmasker 7 g

Dermika verzachtend multivitaminemasker is een snelle en effectieve verzorging voor de vochtarme, vermoeide en droge huid. D- panthenol verzacht irritaties en het vitaminecomplex (E, F, A) sluit de bloedvaten af, regenereert de opperhuid en heeft een antiradicale werking. De effectieve formule maakt de huid glad en verzorgd. Regelmatig gebruik verhoogt de weerstand van de huid tegen externe factoren. Het masker kan worden gebruikt op het gezicht en de halslijn en kan gemakkelijk worden afgewassen, waardoor het perfect is voor thuisgebruik. Al na enkele minuten merk je de gunstige effecten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op het gereinigde gezicht en de hals, vermijd het gebied rond de ogen. Na ongeveer 15-20 minuten het overtollige product verwijderen met een vochtig wattenschijfje of laten intrekken.

SAMENSTELLING

D-PANTHENOL - kalmeert, hydrateert en verzorgt de huid. VITAMINEN E, F en A - verzegelen en regenereren de opperhuid, hebben antiradicale eigenschappen en beschermen zo tegen irritatie. INCI: Aqua , Decyl Olivaat, Ethylhexyl Stearaat, Propyleenglycol Dicaprylaat/ Dicapraat, Propyleenglycol, Cetylalcohol, Ceteareth-25, Glycerylstearaat, Zea Mays-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Panthenol, Tocoferylacetaat, Glycyrrhetinezuur, Aleuritinezuur, Gistextract, Ascorbylpalmitaat, Allantoïne, Ethyllinoleaat, Ethyllinoleenaat, Ethyloleaat , Glycoproteïnen, Tocoferol, Retinylpalmitaat, Glycerine, Ureum, Ceteareth-6, Glycerilpolythethacrylaat, Octyldodecanol, Dimethicon, Carbomeer, Stearylalcohol, Triethanolamine, Squaleen, Lecithine, Dinatrium Edta, Arachidylpropionaat, Diazolidinylurporporb EN, Propylparaben, Ethylparaben, Fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113257
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902046370039

Dermika Verzachtend...

€ 2,30
group_work Toestemming voor cookies