Ziaja Mask - Peeling met fruitzuren 55 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Ziaja Mask - Peeling met fruitzuren 55 ml

Het gezichtsmasker met fruitzuren is een veganistisch product waarbij maar liefst 90% van de ingrediënten uit natuurlijke bronnen komt. Dit product combineert de eigenschappen van een zachte peeling en een masker, en bevat 1% AHA zuren (fruitzuren), waardoor het meerdere voordelen heeft:

Belangrijkste productkenmerken:

- Verfrist en reinigt: Dankzij de aanwezigheid van fruitzuren (AHA) helpt het masker de huid te verfrissen en te reinigen, waarbij dode epidermiscellen worden verwijderd.

-Verstevigt de poriën: Zure AHA's worden gecrediteerd voor het vermogen om de poriën te verkleinen, wat kan helpen de huidtextuur te verbeteren.

-Nutriënten: Ingrediënten zoals vetzuren, ceramiden en fytosfingosine voegen voedingseigenschappen aan het product toe, waardoor de werking ervan wordt versterkt.

-Effect van een uitgeruste huid: Het masker zorgt voor het effect van een verfriste huid, wat kan bijdragen aan het verbeteren van het uiterlijk van de huid.

-Aanbevolen voor dagelijks gebruik: Het product is geschikt als dagelijkse aanvulling op uw gezichtsverzorgingsroutine, wat een praktische oplossing is.

-Aanbrengen met een penseel: De dikke en romige consistentie van het masker maakt het gemakkelijk om gelijkmatig met een penseel te verspreiden.

Een masker met fruitzuren is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een product dat de huid reinigt, de poriën vernauwt en de uitstraling verfrist. Zoals altijd is het de moeite waard om een nieuw cosmetisch product op een klein deel van de huid te testen voordat u het gebruikt, om er zeker van te zijn dat het geen allergische reacties of irritaties veroorzaakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen en de mond. Laat ongeveer 5 minuten staan. Masseer vervolgens de huid zachtjes om te exfoliëren en spoel het product grondig af met water. Kan elke dag gebruikt worden.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), octyldodecanol, glycerine, cetearylethylhexanoaat, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, koolzaadolie, Passiflora Edulis fruitextract, Saccharum Officinarum ( Sugar ) extract, Citrus Limon ( Lemon ) fruitextract, Ananas Sativus ( Pineapple ) fruit Extract, Vitis Vinifera (druif) fruitextract, C18-50 isoalkaan, illiet, stearylalcohol, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, gehydrogeneerde kokosglyceriden, myristylmyristaat, kaolien, ceramide NP (3), ceramide AP (6II), Ceramide EOP (1), fytosfingosine, cholesterol, natriumlauroyllactylaat, carbomeer, xanthaangom, gehydrateerde silica, cetylhydroxyethylcellulose, cellulose, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool, natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113935
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901887057130

Ziaja Mask - Peeling met...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies