Ziaja Mask - Peeling met hyaluronzuur 55 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur voorziet het masker de huid van intense hydratatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Ziaja Mask - Peeling met hyaluronzuur 55 ml

Het gezichtsmasker met hyaluronzuur is een veganistisch product met een indrukwekkend gehalte van maar liefst 92% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is een combinatie van de eigenschappen van een delicate peeling en een masker, verrijkt met hyaluronzuur.

Belangrijkste voordelen van het product:

-Actieve hydratatie: Dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur voorziet het masker de huid van intense hydratatie, waardoor de elasticiteit en stevigheid ervan behouden blijft.

-Versnelde regeneratie: Voedingsstoffen zoals vetzuren, ceramiden en fytosfingosine versnellen de regeneratie van de huid, wat kan bijdragen aan een gezond uiterlijk.

-Hyaluronzuur (HA): Hyaluronzuur staat bekend om zijn vermogen om water vast te houden, wat zich vertaalt in effectieve hydratatie van de huid.

-Aanbevolen voor dagelijks gebruik: Het masker kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van uw gezichtsverzorgingsroutine, waardoor het een praktische oplossing is.

-Aanbrengen met een penseel: Dankzij de dikke en romige consistentie kan het masker gelijkmatig met een penseel worden aangebracht.

Een masker met hyaluronzuur is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar intense hydratatie van de huid en een product dat het regeneratieproces ondersteunt. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat voordat u regelmatig een nieuw cosmetisch product gebruikt, het raadzaam is om het op een klein deel van de huid te testen om er zeker van te zijn dat het geen allergische reacties of irritaties veroorzaakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen en de mond. Laat ongeveer 5 minuten staan. Masseer vervolgens de huid zachtjes om te exfoliëren en spoel het product grondig af met water. Kan elke dag gebruikt worden.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), octyldodecanol, glycerine, cetearylethylhexanoaat, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, koolzaadolie, C18-50 isoalkaan, stearylalcohol, gehydrogeneerde coco-glyceriden, kaolien, myristylmyristaat, natriumhyaluronaat, ceramide NP (3), Ceramide AP (6II), Ceramide EOP (1), Fytospingosine, Cholesterol, Natriumlauroyllacttylaat, Carbomeer, Xanthaangom, Gehydrateerde silica, Hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltaute copolymeer, Cetylhydroxythylcellose, Dinatrium, Dinatrium, Dinatrium-EDTA, Fenoxyethanol, Hydroxycetofenon, Parfum (geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113936

Specifieke referenties

ean13
5901887056317

Ziaja Mask - Peeling met...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies