Ziaja Mask - Peeling met glycolzuur 55 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Het masker heeft een hydraterende werking en verwijdert op milde wijze dode huidcellen dankzij de aanwezigheid van glycolzuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Ziaja Mask - Peeling met glycolzuur 55 ml

Gezichtsmasker met glycolzuur is een veganistisch verzorgingsproduct dat maar liefst 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. Het is een combinatie van een delicate peeling en een masker, met toevoeging van 1% glycolzuur.

Belangrijkste voordelen van het product:

-Hydraterende en exfoliatie: Het masker heeft een hydraterende werking en verwijdert op milde wijze dode huidcellen dankzij de aanwezigheid van glycolzuur.

-Revitalisatie: Ingrediënten in de formule, zoals vetzuren, ceramiden en fytosfingosine, ondersteunen de revitalisering van de huid.

-Glycolzuur (GA): Glycolzuur is een actief ingrediënt dat de huidtextuur kan helpen verbeteren en het huidoppervlak glad kan maken.

-Aanbevolen voor dagelijks gebruik: Het product is geschikt voor dagelijks gebruik, wat praktisch kan zijn bij de dagelijkse gezichtsverzorging.

-Aanbrengen met een kwast: Het masker heeft een dikke consistentie en kan met een kwast worden aangebracht voor een gelijkmatige verdeling.

Ziaja-masker met glycolzuur kan een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een product dat de huid hydrateert, de textuur glad maakt en een regenererend effect heeft. Zoals altijd wordt aanbevolen om een patchtest uit te voeren voordat u een nieuw product regelmatig gebruikt, om er zeker van te zijn dat het geen allergische reacties of irritatie veroorzaakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid en vermijd daarbij de ogen en mond. Laat ongeveer 5 minuten staan. Masseer vervolgens de huid zachtjes om te exfoliëren en spoel het product grondig af met water. Kan elke dag worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), octyldodecanol, glycerine, cetearylethylhexanoaat, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, koolzaadolie, C18-50 isoalkaan, stearylalcohol, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, gehydrogeneerde coco-glyceriden, myristylmyristaat, glycolzuur, Kaolien, Ceramide NP (3), Ceramide AP (6II), Ceramide EOP (1), Fytosfingosine, Cholesterol, Natriumlauroyllactylaat, Carbomeer, Xanthaangom, Gehydrateerde silica, Mica, CI 77891 (Titaniumdioxide), CI 77491 (IJzeroxiden ), Cetylhydroxyethylcellulose, cellulose, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, parfum (geur), limoneen, alfa-isomethylionon, linalool, natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113937
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887056294

Ziaja Mask - Peeling met...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies