Ziaja Mask - Peeling met ellaginezuur 55 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Het bevat maar liefst 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Ziaja Mask - Peeling met ellaginezuur 55 ml

Het masker met ellaginezuur is een veganistisch gezichtsverzorgingsproduct. Het bevat maar liefst 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder ellaginezuur, dat een antioxiderende werking heeft en de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Dit masker combineert de effecten van een zachte peeling en een masker, waardoor de huid wordt gladgemaakt en geconditioneerd. Dankzij de voedingsingrediënten in het recept, zoals vetzuren, ceramiden en fytosfingosine, zorgt het product voor het effect van een uitgeruste huid. Het is perfect als dagelijkse aanvulling op uw gezichtsverzorgingsroutine, en dankzij de dikke en romige consistentie is het gemakkelijk aan te brengen met een penseel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen en de mond. Laat ongeveer 5 minuten staan. Masseer vervolgens de huid zachtjes om te exfoliëren en spoel het product grondig af met water. Kan elke dag worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Octyldodecanol, Glycerine, Cetearyl Ethylhexanoaat, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Canola-olie, C18-50 Isoalkaan, Stearylalcohol, Gehydrogeneerde Coco-Glyceriden, Kaolien, Myristyl Myristaat, Anogeissus Leiocarpa Bark Extract, Propaandiol, Ceramide NP (3), Ceramide AP (6II), Ceramide EOP (1), Fytosfingosine, Cholesterol, Natriumlauroyllactylaat, Carbomeer, Xanthaangom, Gehydrateerde silica, Hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Microkristallijne cellulose, Cellulose, CI 77492, Cetylhydroxyethylcellulose , Synthetische was, Cocos Nucifera ( Coconut ) olie, lecithine, dinatrium-EDTA, CI 74160, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, parfum (geur), geraniol, CI 42090 ( Blue 1 meer), CI 16035 ( Red 40 meer), CI 15985 ( Yellow 6Meer). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113938
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887056270

Ziaja Mask - Peeling met...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies