Miya Cosmetics meerGLOW Enzymatic Peeling - Gezichtsmasker met vitamine C 60 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Peeling - enzymmasker met vitamine C met veel voordelen voor de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Miya Cosmetics meerGLOW Enzymatic Peeling - Gezichtsmasker met vitamine C 60 ml

Enzymatisch peelingmasker met vitamine C met veel voordelen voor de huid. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van dit masker:

-Vitamine C: het staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen, die verkleuring helpen verminderen en de huid ook een gezonde glans geven.

-Ficin: Dit is een enzym dat wordt verkregen uit vijgenpulp en dat werkt als een natuurlijke enzymatische peeling. Het helpt dode huidcellen te exfoliëren en mee-eters te elimineren.

-Hibiscusextract: verzacht de huid en heeft een hydraterende werking, waardoor de elasticiteit ervan behouden blijft.

-Gefermenteerd granaatappelextract: het is een natuurlijk postbioticum dat de huid revitaliseert en elasticiteit geeft.

-Pruimenextract: Helpt de huidtint te egaliseren en verkleuringen en onvolkomenheden te verminderen.

-Bromelaïne: een enzym afgeleid van ananas dat mee-eters helpt verminderen, overmatige talgafscheiding beperkt, de huid laat stralen en glad maakt.

-Papaïne: een enzym verkregen uit papaja, dat werkt door de huid te exfoliëren, te reinigen en de poriën te verkleinen, en door verkleuringen te verlichten.

-Provitamine B5: Heeft hydraterende en verzachtende eigenschappen van de huid, waardoor de stevigheid ervan behouden blijft.

Complex van vochtinbrengende suikers: voegt zachtheid en elasticiteit toe aan de huid.

-Inuline: is een prebioticum afgeleid van cichoreiwortel dat de huid helpt hydrateren en versterken.

Dit enzymatische peelingmasker is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige, problematische, vasculaire en reactieve huid die geen mechanische peelings verdraagt. Het exfolieert, verfrist en helpt de huid helderder te maken, waardoor de gezonde glans wordt hersteld.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op de schone, droge huid van gezicht, hals en decolleté, spoel na 3-4 minuten af met lauw water. Je kunt het product gebruiken als verhelderend masker, een dikke laag aanbrengen en na 8-10 minuten afwassen. Gebruik 2-3 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, xanthaangom*, betaïne*, caprylyl/caprylglucoside*, Lactobacillus/Punica Granatum fruitfermentextract*, papaïne*, bromelaïne*, ficine*, inuline*, natriumascorbylfosfaat, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat *, Prunus Domestica-fruitextract*, Hibiscus Sabdariffa-bloemenextract*, Fructose*, Glucose*, Panthenol , Citroenzuur*, Melkzuur*, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114011
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904804150761

Miya Cosmetics meerGLOW...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies