Mydlarnia Cztery Szpaki verzachtend gezichtsmasker Zwarte Vlierbes en Kaasjeskruid 50 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Gladmakend gezichtsmasker Zwarte vlierbes en kaasjeskruid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Mydlarnia Cztery Szpaki verzachtend gezichtsmasker Zwarte Vlierbes en Kaasjeskruid 50 ml

Het verzachtende gezichtsmasker van Vlierbessen en Kaasjeskruid is een samenstelling van vitamines en ingrediënten die samenwerken om de gezichtshuid te verstevigen, verhelderen en glad te maken. Vlierbessenextract is de hoofdpersoon en voorziet de huid van een stevige dosis hydratatie. Het is vriendelijk voor zowel de droge als de vette huid. Kaasjeskruidextract, gecombineerd met verzachtende middelen, helpt vocht in de huid vast te houden, wat bijdraagt aan de zachtheid en elasticiteit van de huid. Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten en trehalose zorgen voor extra hydratatie, gladheid en elasticiteit. De kracht van het masker wordt versterkt door het acmella-maceraat, dat lijkt op het effect van "natuurlijke Botox", waardoor fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een laag van het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Wacht ongeveer 20 minuten. Afwassen met lauw water. Gebruik twee keer per week of indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Squalaan, Cetearyl Olivaat, Glycerine, Isoamyl Lauraat, Sorbitan Olivaat, Mangifera Indica Zaadboter, Glyceryl Stearaat Citraat, Cetyl Alcohol, Sambucus Nigra Zaadolie, Acmella Oleracea Kruidenextract, Helianthus Annuus Zaadolie, Sambucus Nigra Bloemenextract, Malva Sylvestris Bloem Extract, Lactobacillus Ferment Lysaat, Leuconostoc/Radijswortelfermentfiltraat, Trehalose, Gehydrolyseerd plantaardig eiwit, Xanthaangom, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Salvia Lavandulifolia Bladolie, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Cananga Odorata Flower Oil, Caesalpinia Spinosa Extract, Kappaphycus Alvarezii-extract, aardappelzetmeel gemodificeerd, tocoferylacetaat, glycerylstearaat SE, tocoferol, natriumfytaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, alcohol, limoneen*, linalool*, citral*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114178
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641982979

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies