Farmona Tutti Frutti Let's Face It Hydraterend gezichtsmasker met vochtinbrengend complex 7% + Nutri Shot E + F 7 g

€ 1,10
Inclusief belasting

Ontdek het plezier van het hydrateren en voeden van uw huid in één harmonieuze ervaring

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Farmona Tutti Frutti Let's Face It Hydraterend gezichtsmasker met vochtinbrengend complex 7% + Nutri Shot E + F 7 g

Hydraterend masker met een hydraterend complex 7% + Nutri Shot E+F - Tutti Frutti is niet alleen verzorging, ale ook een ritueel waarmee je met een glimlach op je gezicht in de spiegel kunt kijken. Het masker hydrateert en verzacht de huid intensief en zorgt voor merkbare voeding. Na gebruik kun je een gehydrateerde, gevoede en zachte huid verwachten, evenals een goed humeur en een aangename geur mango en citroengras. De unieke formule van het masker is gebaseerd op het vochtinbrengende complex 7% + Nutri Shot E+F. Het is een mengsel van ingrediënten zoals Nutri Shot E+F vitamineshot, hyaluronzuur, betaïne, squalaan, mangoboter, sheaboter, koolzaadolie en citroengrasextract. Belangrijk is dat het masker snel absorbeert, waardoor het zelfs ideaal is voor behandelingen van beperkte duur. De samenstelling is gebaseerd op 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en het product is volledig vegan (100% VEGE ).

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen. Masseer met cirkelvormige bewegingen in de huid, laat 5 minuten inwerken, masseer vervolgens opnieuw en spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), betaïne, propaandiol, koolzaadolie, glycerine, methylpropaandiol, Mangifera Indica (mango) zaadboter, natriumhyaluronaat, Cymbopogon Schoenanthus (citroengras) extract, squalaan, Caesalpinia Spinosa-gom, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-gom, glyceryllinoleaat, glyceryloleaat , Glycerillinoleenaat, Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, Panthenol , caprylylglycol, sorbitaanisostearaat, polysorbaat 60, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyl Taurty-copolymeer, carbomeer, tocoferylacetaat, natriumhydroxide, citroenzuur, dinatriumedta, fenoxyethanol, kaliumsorbaat , Bètacaroteen, Parfum (Geur), Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114625

Specifieke referenties

ean13
5900117980712

Farmona Tutti Frutti Let's...

€ 1,10
group_work Toestemming voor cookies