Farmona Tutti Frutti Let's Face It Matterend gezichtsmasker met Niacinamide 1% + Hydro Shot B5 7 g

€ 1,10
Inclusief belasting

Matterend masker met niacinamide vermindert overmatige glans van de huid onmiddellijk en langdurig

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Farmona Tutti Frutti Let's Face It Matterend gezichtsmasker met Niacinamide 1% + Hydro Shot B5 7 g

Matterend masker met niacinamide 1% + Hydro Shot B5 - Tutti Frutti is een verzorgingsritueel waarmee je met een glimlach op je gezicht in de spiegel kunt kijken. Het matterende masker met niacinamide vermindert overmatige glans van de huid onmiddellijk en langdurig, terwijl het de huidtint merkbaar hydrateert en egaliseert. Bovendien werkt het door onvolkomenheden te elimineren, en na gebruik kun je genieten van een matte, diep gehydrateerde huid en een aangename geur van watermeloen en verbena. Het samengestelde mengsel van ingrediënten omvat Hydro Shot B5 vitamineshot, niacinamide, rijstzetmeel, roze klei en verbena-extract. Het product voldoet niet alleen aan de verwachtingen van matteren, ale helpt ook de zichtbaarheid van huidporiën te verminderen. De samenstelling is gebaseerd op 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en het masker is volledig vegan (100% VEGE ). Herstel de frisheid en balans van uw huid met dit matterende masker met een intensief verzorgende werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen. Masseer met cirkelvormige bewegingen in de huid, laat 5 minuten inwerken, masseer vervolgens opnieuw en spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), dicaprylylether, stearylalcohol, glycerine, montmorilloniet, glycerylstearaat SE, oryza sativa (rijst) zetmeel, glycerylstearaatcitraat, illiet, niacinamide, gehydrolyseerde jojoba-esters, verbena officinalis bladextract, Panthenol , kaolien, xanthaangom, Tocoferylacetaat, tocoferol, melkzuur, citroenzuur, dinatrium-EDTA, dehydroazijnzuur, parfum (geur), benzylalcohol, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114626
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117980729

Farmona Tutti Frutti Let's...

€ 1,10
group_work Toestemming voor cookies