Marion Detox Zwart Peel-off Gezichtsmasker met Actieve Kool 25 g

€ 4,60
Inclusief belasting

Beoogd gebruik: gecombineerde, vette, acnegevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Marion Detox Black Peel-off Masker voor het gezicht met actieve kool 25 g

De innovatieve oplossing zorgt voor een snelle verwijdering van onzuiverheden van de huid. De ontgiftende formule op basis van actieve kool absorbeert gifstoffen perfect, reinigt verstopte poriën en verwijdert dode huidcellen, waardoor de vorming van mee-eters wordt voorkomen. Bovendien reguleert het gladde zoethoutextract het proces van talgafscheiding, verzacht het de huidontsteking en reinigt het van onzuiverheden. Het masker heeft een dikke, afpelbare gelconsistentie, die na droging een uniforme laag creëert die gemakkelijk te verwijderen is. Beoogd gebruik: gecombineerde, vette, acnegevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Was je gezicht met warm water. Neem een gezichtsstoombad of bedek uw gezicht met een vochtige, zeer warme handdoek en houd dit ongeveer 3 minuten vast. Hierdoor worden je poriën geopend. Droog je gezicht. Breng een dunne laag van het masker gelijkmatig aan op het hele gezicht of alleen op de problematische "T-zone" (voorhoofd, neus, kin). Vermijd het oog- en wenkbrauwgebied. Wacht tot het volledig droog is, ongeveer 25-45 minuten. Verwijder het masker voorzichtig in één stuk. Verwijder eventuele maskerresten met een wattenschijfje gedrenkt in make-upremover of een vochtig doekje. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , polyvinylalcohol, alcohol denat., propyleenglycol, glycyrrhiza glabra wortelextract, Hamamelis Virginiana Water , houtskoolpoeder, fenoxyethanol, polyglyceryl-10 stearaat, polyglycerine-10, polyglyceryl-10 myristaat, natriumdehydroacetaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, sorbinezuur, xanthaangom, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114712

Specifieke referenties

ean13
5902853013495

Marion Detox Zwart Peel-off...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies