Marion Golden Skin Care Golden Peel-off Masker voor het gezicht Verjongende behandeling 6 g

€ 1,10
Inclusief belasting

Het reinigende en gladmakende masker is perfect voor de rijpe, droge huid zonder stevigheid en glans.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Marion Golden Skin Care Golden Peel-off Masker voor het gezicht Verjongende behandeling 6 g

Het reinigende en gladmakende masker is perfect voor de rijpe, droge huid zonder stevigheid en glans. Het heeft een intens hydraterende werking dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur, waardoor de huid elastisch en glad wordt. Arganolie, bekend als "Marokkaans goud", maakt rimpels glad, verbetert de elasticiteit van de huid en herstelt het gezonde en stralende uiterlijk. Arganstamcellen versterken en stimuleren de opperhuid om te vernieuwen. Bovendien verandert de gouden, metaalachtige formule van het masker uw dagelijkse thuisverzorgingsritueel in een luxueus moment van ontspanning. Dit serum biedt uitgebreide verzorging en zorgt voor hydratatie, regeneratie en jeugdige uitstraling van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig uw gezichtshuid. Droog je gezicht. Breng een dunne laag van het masker gelijkmatig aan over het hele gezicht. Vermijd het oog- en wenkbrauwgebied. Laat volledig drogen. Verwijder het masker voorzichtig in één stuk, beginnend vanaf de buitenkant van het gezicht. Was de resten af met warm water of verwijder ze met een doordrenkt wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua , polyvinylalcohol, alcohol denat., glycerine, polysorbaat 20, natriumhyaluronaat, Argania Spinosa eeltcultuurextract, Argan Oil glycereth-8 esters, isomalt, lecithine, xanthaangom, Peg-40 gehydrogeneerde ricinusolie, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine , Parfum, Mica, Ci 77891, Ci 77491. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114714
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902853011286

Marion Golden Skin Care...

€ 1,10
group_work Toestemming voor cookies