Marion Neon Vibes hydraterend Peel-ff gezichtsmasker 8 gr

€ 1,69
Inclusief belasting

Masker voor alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Marion Neon Vibes hydraterend Peel-ff gezichtsmasker 8 gr

Word huidverzorgingsgek met Neon Explosion! Peel-off maskers in intense neonkleuren. Droge en vochtarme huid? Nooit meer! Zorg voor de hydratatie van je huid met het kleurrijke neon NEON VIBES-masker, geïnspireerd op de populairste trends. Cactus- en groene kaviaarextract verhogen het hydratatieniveau van de huid en ondersteunen het effect van een gezonde en stralende teint. Masker voor alle huidtypes. Gun uzelf een moment van ontspanning en voeg kleur toe aan uw schoonheidsroutine!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een gelijkmatige, dunne laag aan op een schoon en droog gezicht, vermijd het oog-, wenkbrauw- en lipgebied. Laat 20-25 minuten staan tot het volledig droog is. Verwijder het masker voorzichtig in één stuk. Spoel het residu af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Polyvinylalcohol, Denat. Alcohol, Glycerine, Mica, Caulerpa Lentillifera-extract, Natriumhyaluronaat, Cereus Grandiflorus-bloemenextract, Fenoxyethanol, Xanthaangom, Polysorbaat 20, Ethylhexylglycerine, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexylbenzoaat, Natriumbenzoaat, Potassium Sorbaat, Citroenzuur, Tinoxide, Bht, Ci 77891, Ci 77491, Ci 77288. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114720
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902853030096

Marion Neon Vibes...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies