Marion Tropical Island gel gezichtsmasker Watermelon 10 gr

€ 1,29
Inclusief belasting

Ontdek een verzorgingsritueel dat uw huid laat stralen van frisheid en een gezonde glans!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Marion Tropical Island gel gezichtsmasker Watermelon 10 gr

Omring jezelf met een fris, sappig aroma en geniet van exotische verzorging. Dompel jezelf onder in de uitstraling van de tropen dankzij Jelly Mask, dat je meeneemt naar het eiland van schoonheid! Ontdek de unieke kracht van geleimaskers. De combinatie van sappige watermeloen met groene thee-extract helpt de conditie van de huid te verbeteren door intense hydratatie en het vermogen om het verouderingsproces te vertragen. Ontdek een verzorgingsritueel dat uw huid laat stralen van frisheid en een gezonde glans!

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp de inhoud van het zakje uit en wrijf het masker tussen uw handen. Gelijkmatig over het gezicht verdelen, de oogcontour vermijden, 15 minuten laten inwerken. Masseer met cirkelvormige bewegingen en spoel vervolgens af met warm water. Gebruik twee keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Acrylaten/Beheneth-25 Methacrylaat Copolymeer, Methyl Gluceth-20, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silaan, Citrullus Lanatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Blad Extract, Glycerine, Maltooligosyl Glucoside, Gehydrogeneerd Zetmeel Hydrolysaat, Natriumhydroxide, Natrium Benzoaat, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum, Tetrasodium Edta, Ci 14720, Ci 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114724
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902853017042

Marion Tropical Island gel...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies