Marion Fit& Fresh Mango gezichtsmasker 5 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Dit geweldige product is een uitstekende manier om het gezicht te liften, te verstevigen en rimpels glad te strijken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Marion Fit& Fresh Mango gezichtsmasker 5 ml

Dit geweldige product is een uitstekende manier om het gezicht te liften, te verstevigen en rimpels glad te strijken. De werking van deze formule is gebaseerd op de eigenschappen van mangofruit, een sterke antioxidant. Het bevat ook bètacaroteenverbindingen die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. De uiterst effectieve formule van het masker bevat een elixer op basis van Ice verkregen uit natuurlijk bevroren druiven. Dit elixer garandeert een onmiddellijk liftend effect en langdurige ego van de huid. Na gebruik van het masker wordt de huid glad, stevig en stralend en krijgt haar jeugdige glans terug. Dit masker is ideaal voor de verzorging van de rijpe, geïrriteerde, droge en gerimpelde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Wacht 15-20 minuten en masseer vervolgens het overtollige masker of verwijder het met een wattenschijfje. Kan 's nachts worden aangebracht in plaats van crème. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerylstearaat, Peg-100 stearaat, Ceteareth-20, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, glycerine, bis-Peg-18 methylether dimethylsilaan, natriumpolyacrylaat, dimethicon, cyclopentasiloxaan, trideceth-6, Peg/ PPG-18/18 DIMETHICONE, Plkenetia Volubilis zaadolie, Mangifera Indica fruitextract, wijn, Caesalpinia Spinosa gom, maltodextine, Aloe barbadensis Juice , argania spinosa pitolie, fenoxyethanol, ethylhexylglyceïne, methylpaben, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, allantoïne, tocoferyl Acetaat, Tocoferol, Parfum, Linalool, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114728
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902853013020

Marion Fit& Fresh Mango...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies