AA Glow Up Peeling - enzymatisch gezichtsmasker 40 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Grijp naar AA Glow Up om de glans van je huid terug te krijgen!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

AA Glow Up Peeling - enzymatisch gezichtsmasker 40 ml

Enzymatisch peelingmasker met een complex van 3 peptiden, papaïne, ficine en hyaluronzuur is het geheim van een diepe reiniging en verfrissing. Het vermindert de zichtbaarheid van de poriën, egaliseert de kleur en maakt het intensief glad en hydrateert. Dankzij AA Glow Up wordt je huid gezonder, stralender en klaar voor een nieuwe dag!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op de vochtige gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen. Laat het 5 minuten intrekken en spoel het daarna af met water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, capryl/caprinezuurtriglyceride, niacinamide, pentyleenglycol, cocamidopropylbetaïne, glycerine, cellulose, kaliumcetylfosfaat, Olive glycereth-8 esters, hydroxyacetofenon, trehalose, papaïne, ficine, kaliumazelloyldiglycinaat, Hyaluronic Acid , pentapeptide- 18, Allantoïne, Nonapeptide-1, Panthenol , Synthetisch Fluorflogopiet, Acetyl Hexapeptide-8, Diethylhexyl Syringylidenemalonaat, Glucose, Carbomeer, Caprylyl Glycol, Natriumhydroxide, Parfum, Tinoxide, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115266
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116097657

AA Glow Up Peeling -...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies