Blueberry Verstevigende Ooglapjes 60 stuks

€ 9,80
Inclusief belasting

De formule van de vlokken is verrijkt met bosbessenextract, wat een verstevigende en voedende werking heeft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Blueberry Verstevigende Ooglapjes 60 stuks

Ontdek Blueberry Firming Eye Patches - een set van 60 stuks die de gevoelige huid rond de ogen intensief verzorgen. Deze pads zijn geformuleerd met bosbessenextract en zullen uw huid verstevigen en voeden.

Belangrijkste voordelen:

-Verstevigend met bosbessenextract: De formule van de vlokken is verrijkt met bosbessenextract, wat een verstevigend en voedend effect heeft.

Intensieve hydratatie: De vlokken zorgen voor een diepe hydratatie van de huid, waardoor de elasticiteit wordt hersteld.

Vermindert tekenen van veroudering: Regelmatig gebruik helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor uw huid een jeugdige uitstraling krijgt.

Praktische verpakking: een set van 60 stuks garandeert een lange gebruiksduur en de praktische verpakking maakt het gebruik van de pads eenvoudiger.

Dompel jezelf onder in een verzorgingsritueel met Blueberry Firming Eye Patches, die zorgen voor intense hydratatie, versteviging en voeding, waardoor de huid rond je ogen een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig je gezicht met warm water, breng je favoriete vochtinbrengende crème aan en plaats de pads onder je ogen. Laat het 20 minuten intrekken en dep dan zachtjes de resterende essence tot het is opgenomen.

Veel gebruikt: de pads kunnen eenvoudig op verschillende gebieden worden bevestigd, zoals de wenkbrauwen, nasolabiale fa , de ogen en de nek, waardoor intensieve zorg wordt geboden waar dit het meest nodig is.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115558

Specifieke referenties

ean13
697098989481

Blueberry Verstevigende...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies