Zozu Gladmakende ooglapjes Rijk aan Avocado 60 stuks

€ 9,80
Inclusief belasting

Een perfecte oplossing voor intensieve verzorging van de tere huid rond de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Zozu Rijk aan Avocado gladmakende ooglapjes 60 stuks

Smooth Moisturizing and Nourishing Avocado Eye Patches zijn de perfecte oplossing voor intensieve verzorging van de tere huid rond de ogen. De formule van de vlokken zorgt voor intense hydratatie, verbetert de elasticiteit en herstelt het gezonde uiterlijk van de huid.

Belangrijkste voordelen:

-Hydraterend: De rijke vochtinbrengende formule zorgt voor langdurige hydratatie van de huid rond de ogen, waardoor de elasticiteit ervan wordt verbeterd.

- Wallen en donkere kringen onder de ogen: Het speciaal ontwikkelde masker is gericht op het verminderen van zwellingen en donkere kringen onder de ogen, waardoor een frisse en vernieuwde uitstraling ontstaat.

-Gemakkelijk mee te nemen: de reisverpakking maakt de vlokken praktisch om overal mee naartoe te nemen. Ze revitaliseren de huid en geven deze een stralende glans.

Ervaar een uitgebreide verzorging en verfrissing van de huid rond uw ogen met Smooth Moisturizing Eye Pads met avocado, die voor intense hydratatie zorgen en de huid verjongen.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig je gezicht met warm water, breng je favoriete vochtinbrengende crème aan en plaats de pads onder je ogen. Laat het 20 minuten intrekken en dep dan zachtjes de resterende essence tot het is opgenomen.

Veel gebruikt: de pads kunnen eenvoudig op verschillende gebieden worden bevestigd, zoals de wenkbrauwen, nasolabiale fa , de ogen en de nek, waardoor intensieve zorg wordt geboden waar dit het meest nodig is.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115554
a lot

Specifieke referenties

ean13
9687450334

Zozu Gladmakende ooglapjes...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies