Bielenda GOLD DETOX Ontgiftend masker voor de rijpere en gevoelige huid 8 g

€ 1,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

DETOX & REGENERATIE
nano goud, koolstof, bio calcium

Ontgiftend metallic masker verbetert snel en effectief de conditie van de rijpere huid:
dun, grijs, droog, verstoken van stevigheid en glans, gevoelig. Innovatieve combinatie van edelmetaal in nanovorm moleculen met koolstof, toegestaan om een uiterst effectief te creëren preparaat dat de huid diep reinigt van gifstoffen en andere verwijdert onzuiverheden, verfrist snel, regenereert diep, maakt glad en verstevigt epidermis, hydrateert optimaal.

Actie

Het masker verbetert onmiddellijk de huidskleur, verwijdert sporen van vermoeidheid en stress die zichtbaar zijn op het gezicht en herstelt de teint energie, vitaliteit en uitstraling.

Bevat:

NANO GOUD - een edelmetaal met een effect verjongen van de huid. Stimuleert huidcellen om te vernieuwen, verstevigt, regenereert, hydrateert. Het vermindert verkleuringen, verheldert, herstelt de teint mooie kleur en glans.

HOUTSKOOL heeft een antibacteriële, reinigende en samentrekkend. Werkt als een magneet: trekt gifstoffen aan en absorbeert ze, dood epidermis en andere onzuiverheden van het oppervlak en diepere lagen huid. Egaliseert de huidskleur en bestrijdt vrije radicalen, vertragend processen van huidveroudering.

BIO CALCIUM in het parelextract, voedt en revitaliseert de huid, remt het verouderingsproces, verheldert de teint.

Effect

Frisse, stevige, gladde, stralende, stralende huid. Rimpels gladgestreken, verkleuring en grauwheid van de huid verminderd.

Gebruik

Breng het masker aan op een gereinigde gezichtshuid, nek en decolleté, waarbij de oogcontour wordt vermeden. Na 10 minuten afwassen met lauw water en breng de juiste Bielenda crème aan.

05437
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169043582

Bielenda GOLD DETOX...

€ 1,00
group_work Toestemming voor cookies