BIOVAX Trichologic Masker voor haar en hoofdhuid Uitdrogen en broosheid 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

De formule van het masker is licht, niet vettig en trekt snel in

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BIOVAX Trychologic Masker voor haar en hoofdhuid Droogheid en broosheid 200 ml

Het haarmasker is een product dat is ontworpen om haar te verzorgen dat gevoelig is voor broosheid en gespleten haarpunten. Deze 2-in-1 trichologische behandeling voedt niet alleen het haar, ale voedt ook de hoofdhuid. De belangrijkste actieve ingrediënten van dit masker zijn Hair App, vitamine C, Keravis, Cropeptide, collageen en arginine.

De voordelen van het gebruik van dit masker zijn:

-Intensieve voeding van de hoofdhuid.

-Haarreconstructie.

-Verhoogde haarglans.

-Verbetering van de algehele conditie van het haar.

De formule van het masker is licht, niet vettig en trekt snel in, waardoor het comfortabel in gebruik is. Het is een product dat is gemaakt op basis van een innovatieve benadering van haarverzorging, met als doel een gezonde hoofdhuid te behouden, wat zich vertaalt in de schoonheid en conditie van het haar. Biovax Trychologic is een lijn dermocosmetica ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en trichologen, die de effectiviteit en veiligheid van haar producten garandeert. Producten uit deze lijn zijn klinisch getest en leveren zichtbare resultaten op.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op vochtig haar en hoofdhuid, zachtjes masseren en 10 minuten laten staan. Spoel vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Cetylesters, Propaandiol, PPG-3 Benzyl Ether Myristaat, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit PG-Propyl Silaantriol, Laurdimonium Hydroxypropyl Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Laurdimonium Hydroxypropyl Gehydrolyseerd Tarwezetmeel, Collageen Aminozuren, Ceteareth-25, melkzuur, glycerine, pentyleengycol, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, isopropylalcohol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112980
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092690

BIOVAX Trichologic Masker...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies