BIOVAX Revitalizing Therapy Glamour haarmasker 150 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

De effecten op het haar omvatten diep geregenereerd en versterkt haar, zachtheid van kasjmier, vitaliteit en glans, gezonde glans en voeding.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BIOVAX Revitalizing Therapy Glamour haarmasker 150 ml

Het masker is speciaal gemaakt voor dof en verzwakt haar. De verzorgende formule op basis van de versterkende eigenschappen van amber regenereert zwak en dof haar, waardoor het een gezonde glans en vitaliteit krijgt. Dankzij het gehalte aan avocado-olie en prebiotica wordt het haar zacht, gevoed en krijgt het kracht en glans. De effecten op het haar omvatten diep geregenereerd en versterkt haar, zachtheid van kasjmier, vitaliteit en glans, gezonde glans en voeding.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het masker zachtjes in vochtig haar dat ontdaan is van overtollig water, vermijd de wortels. Laat 15 minuten of langer staan voor een intensievere regeneratie. Spoel je haar vervolgens grondig uit met een stroom koud water. De behandeling moet elke 5 dagen worden herhaald.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Persea Gratissima Olie, Behenamidopropyl Dimethylamine, Gehydrogeneerde Ricinusolie/Sebacinezuur Copolymeer, Glycerine, Amber Extract, Ceteareth-25, PPG-3 Benzyl Ether Myristaat, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Barnsteenzuur, Natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, benzofenon-4, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum, CI 19140, CI 17200. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112978
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116089270

BIOVAX Revitalizing Therapy...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies