Baśka Vloeibare handzeep Wilde aardbei 250 ml

€ 2,80
Inclusief belasting

Dompel jezelf onder in de frisheid en zoetheid van de geur van zoete wilde aardbeien elke keer dat je je handen wast - een dagelijks ritueel dat vreugde brengt in je verzorging.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Baśka Vloeibare handzeep Wilde aardbei 250 ml

Ontdek het plezier van elke dag je handen wassen met onze vloeibare zeep met de charmante geur van zoete wilde aardbeien. Reinigt de huid effectief en biedt zachte verzorging dankzij de formule verrijkt met glycerine.

Belangrijkste kenmerken:

-Effectieve reiniging: de vloeibare zeepformule verwijdert effectief onzuiverheden, waardoor uw handen schoon en fris aanvoelen.

-Zachte verzorging met glycerine: Dankzij het glycerinegehalte voedt de zeep de huid van je handen, waardoor deze zacht en elastisch wordt.

-Betoverende geur van zoete wilde aardbeien: de omhullende geur van zoete wilde aardbeien brengt je in een vrolijke stemming, waardoor het dagelijks handen wassen een aangename ervaring wordt.

-Daily Ritual of Joy: De zeep heeft niet alleen een reinigende functie, ale voegt dankzij de betoverende geur van wilde aardbeien ook een vleugje plezier toe aan het dagelijkse handwasritueel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het preparaat aan op de vochtige huid van uw handen. Masseer uw handen, was de ruimtes tussen uw vingers grondig en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, glycerine, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, hydroxypropylguar, tetranatrium EDTA, parfum, CI 16035. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114428

Specifieke referenties

ean13
5907479387685

Baśka Vloeibare handzeep...

€ 2,80
group_work Toestemming voor cookies