So!flow Emollient and Protein Mask voor medium poreus haar dat gevoelig is voor kroezen 200 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Ze zullen je haar diep voeden, waardoor het glad, glanzend en elastisch wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

So!flow Verzachtend en Proteïnemasker voor medium poreus haar dat gevoelig is voor kroezen 200 ml

Haar dat vatbaar is voor kroezen, droogheid en gemiddelde porositeit ziet er vaak verzwakt uit, mist glans, reageert op overtollig vocht en heeft de neiging te krullen. Een goede verzorging is de sleutel tot het herstellen van de gladheid, zachtheid en glans, waardoor het haar zijdezacht aanvoelt, gemakkelijk te kammen is en vol elasticiteit heeft. so!flow verzachtend eiwitmasker is een ideale oplossing voor de verzorging van medium poreus haar. Bevat avocado-, macadamia- en babassu-olie die het haar diep voeden, waardoor het glad, glanzend en elastisch wordt. Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten herstellen je haar van binnenuit, waardoor kroezen en droogheid worden verminderd. Het masker bevat ook het adaptogene schisandra en de geur van sinaasappel en kardemom maakt elk gebruik tot een waar genot. Het is een ideaal product voor de verzorging van medium poreus haar. Het product is 100% dermatologisch getest en vegan waardoor het geschikt is voor diverse haartypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen, vochtig haar dat uit het overtollige water is geperst, 20 minuten laten inwerken, grondig uitspoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Persea Gratissima Olie, Orbignya Oleifera Zaadolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Squalaan, Gehydrolyseerd Rijst Eiwit, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Inuline, Betaïne, Maltooligosyl Glucoside, Gehydrogeneerd Zetmeelhydrolysaat, Aloe Barbadensis- Juice , Panthenol , Glycerine, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Glycine Soja-olie, Behentrimoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Melkzuur, Citroenzuur, Parfum, Isopropylalcohol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Limoneen, Citral , Coumarine, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114101
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136389

So!flow Emollient and...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies