So!flow Protein-Emollient Mask voor hoog poreus haar dat een diepe regeneratie nodig heeft 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Je haar krijgt een extra dosis voeding en bescherming

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

So!flow Protein-Emollient Mask voor hoog poreus haar dat een diepe regeneratie nodig heeft 200 ml

Je beschadigde haar met hoge porositeit verdient de beste verzorging die de gezondheid, zachtheid, elasticiteit en glans ervan zal herstellen. Daarom hebben wij voor u het verzachtende proteïnemasker so!flow van Vis Plantis samengesteld, een perfecte oplossing voor haar dat regeneratie nodig heeft. Het effect van dit masker is een echte ‘flow’ voor je haar. De lijnzaad-, tarwekiem- en zwarte komijnolie die het bevat, fungeert als natuurlijke barrières die vocht in het haar vasthouden. Hierdoor wordt je haar glad, glanzend en elastisch. Het masker bevat ook gehydrolyseerde soja- en tarweproteïnen die je haar van binnenuit zullen regenereren. Dankzij hen wordt het haar elastisch en heerlijk zacht, wat het kammen en stylen gemakkelijker maakt. Bovendien heeft het adaptogeen van Astragalus in het masker een regenererende en versterkende werking. Je haar krijgt een extra dosis voeding en bescherming. De fruitige geur van roze bessen maakt het gebruik van het masker tot een puur genot en je voelt je in een goed humeur. Dit masker is perfect voor de verzorging van hoog poreus haar en herstelt het gezonde uiterlijk en de heerlijke glans.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen, vochtig haar dat uit overtollig water is geperst. Laat 20 minuten staan. Grondig spoelen met water

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Triticum Vulgare Kiemolie, Nigella Sativa Zaadolie, Linum Usitatissimum Zaadolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Gehydrolyseerd Soja-eiwit, Gehydrolyseerde Jojoba-esters, Astragalus Membranaceus Wortelextract, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Betaïne, inuline, maltooligosylglucoside, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, Panthenol , glycerine, tocoferol, bèta-sitosterol, squaleen, glycine-sojaolie, behentrimoniumchloride, cetrimoniumchloride, melkzuur, undecaan, tridecaan, citroenzuur, parfum, isopropylalcohol, kaliumsorbaat , Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114105
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136419

So!flow Protein-Emollient...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies