Asta's Miraculum . Plankton C actief Serum -booster 30 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Zorgt voor langdurige hydratatie, geeft de huid elasticiteit en stevigheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Asta's Miraculum . Plankton C actief Serum -booster 30 ml

Actief gezichtsserum - booster met vitamine C en planktonextract is een intensieve behandeling voor de huid, die een sterk antioxiderende werking heeft, de teint verheldert en zorgt voor een uniforme kleur.

De belangrijkste actieve ingrediënten van dit serum zijn:

-ASTAPLANKTON: natuurlijke rijkdom aan micro-elementen, minerale zouten en eiwitten. Bevat astaxanthine, een van de krachtigste antioxidanten die de wetenschap kent. Het werkt effectief, het vertraagt het verouderingsproces van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid. Bovendien biedt het bescherming tegen fotoveroudering.

-ORANJE HYDROLAAT: Hydrateert en regenereert de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

-VITAMINE C: speelt een essentiële rol in de biosynthese van collageen en verbetert de elasticiteit en tonus van de huid.

-HYALURONZUUR: Zorgt voor langdurige hydratatie, geeft de huid elasticiteit en stevigheid. Het versterkt ook de beschermende eigenschappen van de huid.

Dit actieve serum - booster verheldert verkleuringen, verheldert de teint en helpt rimpels te verminderen. Bovendien verbetert het de stevigheid en elasticiteit van de gezichtshuid. Dankzij dit serum wordt de huid stralend, gehydrateerd en wordt de structuur verbeterd. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten met een sterk antioxiderende werking krijgt de huid een uitgebreide verzorging waardoor deze er jonger en gezonder uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer elke ochtend en/of avond met de vingertoppen een gepaste hoeveelheid serum op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Perfect als make-upbasis

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumascorbylfosfaat, Propaandiol, Citrus Aurantium Amara Water , Polysorbaat 20, Natriumhyaluronaat, Fenoxyethanol, Xanthaangom, Haematococcus Pluvialis-extract, Zeewater, Citroenzuur, Dinatrium-EDTA, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Gluconolacton, Calcium , Limoneen, Linalool, Parfum, CI 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112026
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793052581

Asta's Miraculum . Plankton...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies