Miya Cosmetics BEAUTY .lab Versterkend Serum met fytocollageen 5 % 30 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Versterkend Serum met fytocollageen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Miya Cosmetics BEAUTY .lab Versterkend Serum met fytocollageen 5 % 30 ml

Versterkend serum met fytocollageen [5%], dat tot doel heeft de beschermende barrières van de huid te versterken, de vernieuwing en reconstructie ervan te ondersteunen en de conditie en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Het is een dagelijkse verzorging die de vernieuwing van alle huidtypes versterkt en ondersteunt, inclusief gevoelig, couperose en rond de ogen. Het serum wordt speciaal aanbevolen als een behandeling die de beschermende barrière van de huid versterkt, de reconstructie en vernieuwing ondersteunt, hydrateert, elasticiteit en glans toevoegt. Het belangrijkste ingrediënt van het serum is acacia fytocollageen [5%], dat de huid intensief en snel hydrateert en het juiste hydratatieniveau behoudt. Niacinamide vermindert zichtbaar de zichtbaarheid van rimpels, verbetert de conditie en kleur van de huid en geeft deze een natuurlijke glans. Het serum bevat ook een plantaardig vochtinbrengend complex [3%], dat de huid snel en langdurig hydrateert, glad maakt en haar beschermende barrière versterkt. Vlierbessenbloem hydrolaat hydrateert de huid en kalmeert irritaties. Het Detoxi-Look®-complex met helichrysum- en margrietbloemenextract hydrateert en verheldert de huid, terwijl het de zichtbaarheid van roodheid en haarvaatjes vermindert. Daarnaast verbetert inuline het uiterlijk en de conditie van de huid. De werking van het versterkende serum richt zich op het versterken van de beschermende barrières van de huid en beschermt deze tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Het ondersteunt ook de vernieuwing en reconstructie van de huid en herstelt de vitaliteit ervan. Het serum herstelt de elasticiteit, versterkt de stevigheid, elasticiteit en voegt zachtheid toe. Maakt rimpels glad en helpt de huid een jeugdige uitstraling te behouden. Bovendien hydrateert het de huid, verbetert het de conditie, het uiterlijk en vermindert het de zichtbaarheid van haarvaten. De huid wordt stralend, vol energie, krijgt haar gezonde kleur en gloed terug.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer 's morgens/'s avonds na het reinigen van de huid 3-4 druppels van het serum in de huid van het gezicht, decolleté en de ogen. Breng vervolgens de crème/olie aan. Je kunt het serum ook direct aan de crème toevoegen. Lichte, olievrije formule, trekt snel in, verstopt de poriën niet. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water )*, Sambucus Nigra ( Black vlier) bloemenwater*, glycerine*, niacinamide, xylitylglucoside*, Acacia Seyal ( Red acacia) gomextract*, Helichrysum Italicum (eeuwigdurend) extract*, Bellis Perennis (madeliefje) bloemenextract* , Anhydroxylitol*, Xylitol*, Cellulosegom, Xanthaangom*, Inuline*, Cellulose, Fructose*, Glucose*, Citroenzuur*, Natriumlevulinaat*, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur). * ingrediënt van natuurlijke oorsprong De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111298
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903957256672

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies