Mohani Voedende Lichaamsolie Sinaasappel in Chocolade 150 ml

€ 16,60
Inclusief belasting

Open jezelf voor het aromatische paradijs van sinaasappels in chocolade en geniet van momenten van ontspanning en regeneratie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mohani Voedende Lichaamsolie Sinaasappel in Chocolade 150 ml

Ontdek de voedende olie met de zoete geur van sinaasappel in chocolade, die uw huid uitzonderlijke verzorging zal geven. Deze plantaardige formule combineert de verzachtende kracht van natuurlijke verzachtende middelen met regenererende avocado-olie. Al van een afstand verleiden de tonen van verse sinaasappelen, verfrissende mango en fluweelzachte cacao. Het is een uitnodiging om jouw unieke verzorgingsritueel te vinden, omringd door een bloeiende tuin.

De belangrijkste ingrediënten van deze voedende olie zijn:

-Avocado-olie: deze olie regenereert de huid en herstelt de glans en elasticiteit.

-Zoete amandel- en jojoba-olie: deze natuurlijke oliën voeden en verzachten de huid diep, waardoor deze soepel en zacht blijft.

-Vitamine E: Deze vitamine is verantwoordelijk voor het behoud van de elasticiteit van de huid en beschermt deze tegen schadelijke factoren.

-Zoethoutextract: Het heeft een verzachtende werking op de huid, elimineert het gevoel van ruwheid en zorgt voor comfort.

Deze voedende olie is niet alleen huidverzorging, het is een echte reis naar bewuste verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een droge huid en verspreiden, zachtjes masseren. Gebruik als dagelijkse cosmetica. We raden ook aan om de voedende lichaamsolie te bekijken.

SAMENSTELLING

Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Persea Gratissima-olie, propyleenglycoldiheptanoaat, Helianthus Annuus-zaadolie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, polyglyceryl-3-capraat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, triethylcitraat, glycyrrhiza glabra-wortelextract, tocoferol, parfum, limoneen, benzylalcohol, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113179

Specifieke referenties

ean13
5902802721686

Mohani Voedende...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies