MollyLac White Collection Transferfolie 100 cm /6/ 1 stuk

€ 1,00
Inclusief belasting

Transferfolie is een hulpmiddel waarmee u eenvoudig en snel indrukwekkende decoratieve effecten op uw nagels kunt bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

MollyLac White Collection Transferfolie 100 cm /6/ 1 stuk

Transferfolie is een hulpmiddel waarmee u eenvoudig en snel indrukwekkende decoratieve effecten op uw nagels kunt bereiken. Het kan op het gehele oppervlak van de nagel worden aangebracht of het element ervan kan worden gebruikt om verschillende en verfijnde patronen te creëren, wat onbeperkte mogelijkheden voor artistieke expressie biedt. Om het beste resultaat met transferfolie te verkrijgen, wordt aanbevolen om speciale producten te gebruiken, zoals foliegel of folielijm. Deze speciale voorbereidingen zorgen voor een perfecte hechting van de folie op de nagels, waardoor een precieze en nauwkeurige reflectie van de kleinste patronen mogelijk is. Hierdoor wordt nail art aangenaam en effectief. Transferfolie biedt talloze interessante patronen, waardoor je originele stijlen kunt creëren en van een gewone manicure een echt kunstwerk kunt maken. Met folie kun je verrassende decoraties creëren die de aandacht trekken en indruk maken. Het gebruik van producten als foliegel of folielijm maakt een nauwkeurige positionering van de folie op de nagels mogelijk, zowel op het gehele oppervlak als als kleine details van decoraties. De sterke spreiding van de producten zorgt ervoor dat het gehele patroon nauwkeurig op de nagels wordt weerspiegeld, zonder ongewenste gaten of onregelmatigheden. Transferfolie is een ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan snelheid en efficiëntie bij het creëren van prachtige nageldecoraties. Dankzij de unieke eigenschappen kan elke manicure uniek en bijzonder worden.

HOE TE GEBRUIKEN

De transferfolie dient op de gewenste maat te worden gesneden en vervolgens op de dispersielaag van de hybridelak te worden geplakt. Na het afdekken van de folie kan de styling worden afgedekt met een topcoat en uitgehard.

Lengte: ca. 100 cm

Breedte: ca. 4

112275
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902502476961

MollyLac White Collection...

€ 1,00
group_work Toestemming voor cookies