MollyLac /715/ Hybride nagellak met Beige sweater effect 10 gr

€ 7,70
Inclusief belasting

" Beige Cotton" is een subtiele, romige nude tint met een delicate vleugje bruine deeltjes, wat elegantie en uniekheid toevoegt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

MollyLac /715/ Hybride nagellak met sweatereffect Beige 10 g

De collectie hybride nagellakken van MollyLac is een uitzonderlijk zacht en origineel voorstel voor de lente, dat doet denken aan truien. "Beige Cotton" is een subtiele, romige nude tint met een delicate vleugje bruine deeltjes, wat elegantie en uniekheid toevoegt. Met deze nagellakkleuren kun je genieten van unieke nagelontwerpen en dankzij de zachte textuur heb je het gevoel een warme en gezellige trui te dragen.

MollyLac hybride nagellakken worden gekenmerkt door uitzonderlijke kwaliteit:

- Dekking in slechts één laag - ze besparen tijd en zorgen in korte tijd voor een perfect effect.

-Perfecte consistentie - vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt voor een soepele verdeling van de lak op de nagels.

-Uitstekende pigmentatie - de kleuren zijn intens en diep, wat een geweldig effect op de nagels geeft.

- Duurzaamheid tot 4 weken - zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van een prachtige manicure, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over chippen of kleurvervaging.

-Vrij van formaldehyde, DBP en tolueen - veilig voor de gezondheid van de nagels en zorgt voor comfort tijdens het aanbrengen.

Dankzij deze voordelen van de hybride vernissen van MollyLac zal uw manicure altijd perfect zijn en afgestemd op uw stijl en voorkeuren.

HOE TE GEBRUIKEN

We bereiden de nagelplaat voor. We ontvetten de nagelplaat en brengen een dunne laag base aan of bouwen deze op met een base als de nagelarchitectuur dit vereist. Breng een dun laagje hybride lak aan op je nagels. We drogen de styling uit in een LED of UV/LED-lamp gedurende 30 tot 60 seconden. We herhalen stap 3 en 4 naar behoefte en naar behoefte voor het gewenste effect. Breng top aan om glans aan de styling toe te voegen

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112289
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903990532795

MollyLac /715/ Hybride...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies