MollyLac Foil Gel Gel voor transferfolie 10 g

€ 7,30
Inclusief belasting

Innovatieve gel voor transferfolie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

MollyLac Foil Gel Transfer foliegel 10 g

Een innovatieve gel voor transferfolie die, in tegenstelling tot traditionele lijm, niet vanzelf uitdroogt. Het heeft een middeldikke consistentie, waarmee je ingewikkelde versieringen kunt maken en patronen nauwkeurig op je nagels kunt afdrukken. Hierdoor kunt u meer tijd besteden aan het creëren van uw droomstijlen met transferfolie. Deze gel kan op het gehele nageloppervlak worden gebruikt of als kleine stylingdetails. De sterke spreiding garandeert dat uw patroon in zijn geheel wordt weerspiegeld, met de nauwkeurigheid die u wenst. De foliegel heeft een perfecte hechting, wat zorgt voor een nauwkeurige reflectie van zelfs de kleinste patronen. Het aanbrengen van deze gel is eenvoudig en handig dankzij een speciaal aangepast penseel dat het werken met het product vergemakkelijkt. De efficiëntie is uitstekend en dankzij de mogelijkheid om dunne lagen aan te brengen, zorgt het voor een uitstekend eindresultaat. Deze gel is ontworpen om te worden uitgehard in een UV-/ LED en LED-lamp, wat het gebruik ervan eenvoudig en gemakkelijk maakt. Dankzij Foil Gel kun je genieten van perfecte en precieze patronen op je nagels, waarmee je unieke en mooie stijlen kunt creëren met transferfolie.

HOE TE GEBRUIKEN

Matteer de nagel voorzichtig met een blokje en maak hem schoon met een wattenschijfje gedrenkt in schoonmaakmiddel. Breng de basis aan en hard uit in de lamp. Breng je favoriete kleur hybride lak aan en hard uit in de lamp. Breng vervolgens zonder wassen met een dunne borstel een patroon aan op de uitgeharde top en laat uitharden in de lamp. Druk de folie op de geldispersielaag. Boven toepassen

SAMENSTELLING

Polyacrylzuur, pentaerythrityltetramercaptopropionaat, HEMA, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, hydroxycyclohexylfenylketon, methyltrifluormethaansulfonaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112295
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903579330446

MollyLac Foil Gel Gel voor...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies