MollyLac Rubber Base 2in1 Up& Colour Peach Glass rubberen basis 10 g

€ 7,30
Inclusief belasting

Unieke 2-in-1-producten zijn pastelkleurige rubberen basissen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

MollyLac Rubber Base 2in1 Up& Colour Peach Glazen rubberen basis 10 g

Unieke 2-in-1-producten zijn pastelkleurige rubberen basissen die uw werk zullen versnellen en waarmee u een perfecte manicure kunt bereiken zonder uw nagelriemen te laten overstromen! Dankzij de innovatieve samenstelling hebben deze bases de perfecte dichtheid, waardoor ze gemakkelijk te verwerken zijn en de nagelriemen rond de nagels niet nat worden. Door hun flexibele formule kunnen ze zelfs op extreem dunne en buigende nagels worden gebruikt, waarop andere producten mogelijk niet zo goed blijven plakken. Deze zelfnivellerende, dikke basissen met een unieke rubberformule zijn perfect voor gels en hybriden, en hun transparante kleur zal u zeker aanspreken en uw nummer één worden! Ze zijn hard en duurzaam, ale tegelijkertijd extreem flexibel! Peach Glass : een perzikachtige, zoete tint van delicate sinaasappel. Gun jezelf een beetje vergeetachtigheid en experimenteer met toevoegingen! Een snufje zirkonia heeft immers nooit iemand pijn gedaan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag basis aan op een zorgvuldig voorbereide nagelplaat. Bouw vervolgens de curve en de top met meer. Na het uitharden kunt u de kleur direct aanbrengen of de dispersie verwijderen met een reiniger en eventuele oneffenheden wegwerken met een blokje. U kunt verdere stappen volgen, zoals in het geval van hybride styling, of de nagelplaat verven met traditionele vernis.

Uithardingstijd: Led 48 w – 30 sec., Led 24 w – 60 sec., UV/Led 36 w – 120 sec.

SAMENSTELLING

Polyurea Crosspolymer-6, Bumetrizole, CI 77891, CI 77491, Mica, CI 77492. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112301
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903990502569

MollyLac Rubber Base 2in1...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies