MollyLac Liquid Ultra medium drogend voor acryl 100 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Het preparaat is een uniek acrylmonomeer, gekenmerkt door een zeer milde geur en zeer hoge elasticiteit in combinatie met acrylpoeders.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

MollyLac Liquid Ultra medium drogend voor acryl 100 ml

Het preparaat is een uniek acrylmonomeer, gekenmerkt door een zeer milde geur en zeer hoge elasticiteit in combinatie met acrylpoeders. Het is een ideale keuze voor beginners en ervaren nagelstylisten. Dankzij deze flexibiliteit kun je de acrylmassa vrij modelleren, waardoor je nauwkeurig verschillende decoraties kunt creëren, zoals een prachtige smile-line in French manicure of charmante acrylbloemen. Dit is een enorm voordeel, vooral voor beginners die meer tijd nodig hebben voor nauwkeurig werk. Het belangrijkste kenmerk van dit monomeer is het ontbreken van het MMA (Methyl Methacrylaat) ingrediënt, waardoor het een product van topkwaliteit is en het op de bovenste plank van de monomeervloeistoffen staat. Het MMA-ingrediënt kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en nagels, dus het verwijderen ervan uit dit product is belangrijk om een veilige en professionele styling te garanderen. Een bijkomend voordeel van dit monomeer is het feit dat het acrylpoeder niet kristalliseert, wat een veel voorkomend probleem is bij sommige goedkopere producten. Dit voorkomt onbedoelde schade aan het werk tijdens het stylen, wat erg belangrijk is voor het verkrijgen van een ego effect.De kleur van het preparaat in een lichtpaarse tint kan een aantrekkelijke toevoeging zijn voor nagelstylisten, waardoor charme en karakter wordt toegevoegd tijdens het werken. Over het algemeen is dit acrylmonomeer een uitstekende keuze voor alle nagelstylisten, zowel beginners als i do . De milde geur, hoge elasticiteit, het ontbreken van MMA-ingrediënten en de niet-kristallisatie van het poeder maken het tot een uniek en aan te bevelen product.

HOE TE GEBRUIKEN

Voorzorgsmaatregelen Powder Gel :

-Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

-Vermijd contact met huid en ogen.

-Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten van het product.

-Niet gebruiken bij beschadiging of ziekte van de nagelplaat, alleen gebruiken op een gezonde en niet verzwakte nagelplaat.

-In geval van bijwerkingen of overgevoeligheid, bijvoorbeeld een branderig gevoel, jeuk, roodheid, enz., stop dan met het gebruik van het product.

-Niet gebruiken op een manier die inconsistent is met het beoogde gebruik.

-Niet gebruiken na de vervaldatum.

-Vermijd direct zonlicht of extreme blootstelling aan UV-straling.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112304
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901544901219

MollyLac Liquid Ultra...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies