MollyLac Stofafscheider 858-6 cassette 80W 1 stuk

€ 48,00
Inclusief belasting

De innovatieve stofabsorber is een apparaat met een hoge zuigkracht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

MollyLac Stofafscheider 858-6 cassette 80W 1 stuk

De innovatieve stofabsorber is een apparaat met hoge zuigkracht, speciaal gemaakt voor het werken met freesmachines en vijlen. Het zakloze model zorgt ervoor dat alle onzuiverheden direct naar een speciaal filter gaan en niet op het bureau blijven liggen. Hierdoor wordt de orde in de schoonheidssalon makkelijker en kunnen de nagelstyliste en klanten schone lucht inademen.

Voordelen van de absorber:

- Hoog vermogen en efficiëntie - 80 W vermogen garandeert een effectieve stofafzuiging, zelfs in de moeilijkste situaties.

-Herbruikbaar filter - het filter kan eenvoudig worden gedemonteerd en gereinigd, waardoor het economisch en milieuvriendelijk is.

-Designervorm - witte behuizing met zilveren inzetstukken ziet er zeer elegant uit en vormt een perfecte aanvulling op elk woonkamerinterieur.

-Antislipvoetjes en materiaal - zorgen voor de stabiliteit van het apparaat tijdens gebruik.

-Eenvoudig in gebruik – de absorber is eenvoudig in gebruik, wat het werk van nagelstylisten eenvoudiger maakt.

Een stofafscheider is een uiterst belangrijk apparaat in schoonheidssalons en zorgt niet alleen voor de orde, ale ook voor de gezondheid van zowel stylisten als klanten. Een sterke stofafzuiging beschermt tegen het inademen van schadelijke deeltjes, wat een positieve invloed heeft op de werksfeer en het comfort van de cliënten.

Technische specificaties:

Vermogen: 80W

Stroomvoorziening:

Ingangsspanning: 110-120V/220-240V

Uitgangsspanning: 12V 3A

Maximaal toerental: 4500 tpm

Afmetingen: 5 cm

Een waardevolle stofabsorber is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een belangrijk element van de zorg voor hygiëne en gezondheid in een schoonheidssalon. Hierdoor wordt het werk van nagelstylisten comfortabeler en neemt hun werkefficiëntie toe.

112308
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903775445166

MollyLac Stofafscheider...

€ 48,00
group_work Toestemming voor cookies