MollyLac X-Bond Base Hybride basis 10 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

X-Bond Base zorgt voor een uitstekende hechting van hybride lak en andere nagelproducten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

MollyLac X-Bond Base Hybride basis 10 ml

We presenteren een revolutionaire basis voor nagelstyling - X-Bond Base, die de eigenschappen van twee producten in één combineert: een basis en een zuurvrije primer. Deze innovatieve formule is gemaakt voor mensen die problemen hebben met de duurzaamheid van hun styling en last hebben van luchtzakken. X-Bond Base zorgt voor een uitstekende hechting van hybride lak en andere nagelproducten. Dankzij de uitzonderlijke flexibiliteit voorkomt de basis effectief dat het product omhoog gaat, wat een langdurige styling mogelijk maakt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid ervan. Eén van de belangrijkste voordelen van deze basis is de innovatieve COOL CURE-uithardingstechnologie, die ongemak en een branderig gevoel tijdens het uitharden in de lamp elimineert. Dit is vooral van belang voor cliënten die eerder negatieve ervaringen hebben gehad met dit proces. X-Bond Base is een zuurvrije en geurloze formule, bestand tegen vergeling. Het is zelfnivellerend, wat het aanbrengen vergemakkelijkt en zorgt voor een gelijkmatige dekking van de nagels. Deze multifunctionele basis kan worden gebruikt als basis voor hybride vernis, acrylgel en verschillende soorten gels. Het is ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor luchtbellen, waardoor u zonder problemen professionele resultaten kunt bereiken. X-Bond Base is gemaakt voor professioneel gebruik en draagt ook bij aan de regeneratie van de nagelplaat. De unieke LED /UV-formule maakt het een perfect hulpmiddel voor nagelstylisten bij hun dagelijkse werk. Houd er echter rekening mee dat dit product uit de buurt van kinderen en vuur moet worden gehouden, en in geval van contact met de ogen, deze met koud water moet afspoelen en een arts moet raadplegen. X-Bond Base is een unieke innovatie die het stylingproces van de nagels versnelt en vergemakkelijkt en betrouwbare en langdurige resultaten oplevert.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Wij raden aan om het op een eerder voorbereide en ontvette nagelplaat te gebruiken.

2. Laat X-Bond na het aanbrengen uitharden in een UV/LED-lamp van 48 W - 30 seconden; in een UV-lamp 2 minuten.

3. Na het uitharden zal de basis een ZEER plakkerige dispersielaag creëren - dit is om luchtzakken te voorkomen bij klanten met problematische nagelplaten. Het mag niet worden ingewreven of als iets onnatuurlijks worden beschouwd.

SAMENSTELLING

Acrylaten Copolymeer, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, HEMA, CI 60725. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112311
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901560792112

MollyLac X-Bond Base...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies