MollyLac Pro Salon Top no wipe Mr Miracle voor hybride poetsmiddelen 15 g

€ 8,91
Inclusief belasting

Een onvervangbaar product op het gebied van nagelstyling, dat duurzaamheid, elegantie en ongeëvenaarde glans garandeert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

MollyLac Pro Salon Top no wipe Mr Miracle voor hybride nagellakken 15 g

Top geen veeg Mr. Miracle Pro Salon MollyLac is een innovatieve toplaag met een dikke consistentie, gemaakt voor hybride vernissen. Dit product biedt een buitengewone glans die aanhoudt totdat u besluit manicure te veranderen. Dankzij de speciale formule is de Mr. top Miracle beschermt de styling tegen vuil en vergeling, waardoor de nagels het effect krijgen van gehard glas. Deze unieke samenstelling van de top is gemaakt voor mensen die worden blootgesteld aan vuil, zoals kappers, en beschermt het nageloppervlak tegen eventuele besmetting. Nadat de toplaag is uitgehard, veegt u eventuele onvolkomenheden eenvoudig weg met een nat wattenstaafje om weer onberispelijk schoon te worden. Dankzij de dikke consistentie is de Mr. top Miracle Pro Salon accentueert perfect de lichte lijntjes op de nagels, zonder strepen of vlekken achter te laten. Dit is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar ego glans en een gemakkelijk aan te brengen product. Dit product houdt niet alleen je nagels in topconditie, ale hoeft ook niet te worden afgespoeld, waardoor je tijd bespaart en je impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Daarnaast is top Mr. Miracle Pro Salon kan eenvoudig worden verwijderd met verwijderaars op basis van aceton en de uithardingstijd in een LED /UV-lamp van 48 W bedraagt slechts 45 seconden. De waarde van dit topje is ook het vermogen om de schoonheid van uw manicure naar voren te brengen, waardoor uw nagels glanzen gedurende de hele periode dat u de styling draagt. Het laat na het uitharden geen plakkerig laagje achter, wat het stylingproces van de nagels versnelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid je nagels voor: Begin met het voorbereiden van je nagels. Maak ze schoon van de overblijfselen van de vorige manicure, knip ze goed af en vijl ze. Zorg ervoor dat je nagels droog en vetvrij zijn.

Basis- en hybridelak aanbrengen: Als u een basis- en gekleurde hybridelak gebruikt, breng deze dan op uw nagels aan volgens de instructies van de fabrikant en hard elke laag uit in een UV- of LED-lamp volgens de uithardingstijd.

Breng "Top no wipe Mr. Miracle Pro Salon" aan: Nu is het tijd om de Mr. Miracle Pro Salon top aan te brengen. Miracle Pro-salon. Open het flesje en breng een dunne laag topcoat aan op elke nagel. Zorg ervoor dat de laag egaal is en er geen strepen of onregelmatigheden zijn.

Uitharden in de lamp: Plaats uw handen in een 48W UV- of LED-lamp en hard de Mr. top uit. Miracle Pro Salon gedurende 45 seconden. Houd er rekening mee dat de uithardingstijd kan variëren afhankelijk van het lampvermogen. Het is dus de moeite waard om de productinstructies te raadplegen.

Verwijder de dispersielaag: Nadat de top is uitgehard, hoeft u uw nagels niet meer te wassen omdat het een "no wipe" top is. U kunt direct naar het eindresultaat gaan.

Maak de styling af: Nu kunt u de nagelstyling afmaken door extra versieringen of versieringen aan te brengen volgens uw voorkeuren.

Verzorg je nagels: Verzorg je nagels, vermijd contact met agressieve chemicaliën en gebruik regelmatig nagelconditioner en verzorgende oliën om je styling in perfecte staat te houden.

Houd er rekening mee dat het voor het beste resultaat altijd de moeite waard is om de instructies van de fabrikant voor een bepaald product te volgen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113047

Specifieke referenties

ean13
5903990534232

MollyLac Pro Salon Top no...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies