MollyLac /318/ Fantasyland Glitter Conrast Hybride Nagellak 5 ml

€ 4,40
Inclusief belasting

Contrast is bijzonder neongroen met een warme tint

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

MollyLac /318/ Fantasyland Glitter Hybride Nagellak Conrast 5 ml

Contrast is een buitengewoon neongroen met een warme tint, dat bovendien verrukt met een prachtige vleugje glittertint. Als je van interessante en originele kleuren houdt en graag verrast met je manicure , dan is deze optie iets voor jou.

De kenmerken van dit product zijn:

- Dekking in één laag: Dankzij de uitstekende pigmentatie van de vernis kunt u in slechts één laag een volledige dekking bereiken, waardoor u tijd en product bespaart.

-Perfecte consistentie: De nagellak heeft een perfecte consistentie, wat een nauwkeurige applicatie mogelijk maakt en een gelijkmatig effect garandeert.

-Duurzaamheid tot 4 weken: uw manicure blijft vele weken mooi en langdurig, zonder dat u deze regelmatig hoeft te vernieuwen.

-Geen schadelijke stoffen: Het product bevat geen formaldehyde, DBP en Tolueen, wat de veiligheid voor je nagels garandeert.

-Gemakkelijk afwasbaar: De lak is oplosbaar in vloeistoffen op acetonbasis (losweeksysteem), waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is zonder schuren.

Deze subtiele nude hybride lak is een perfecte keuze voor mensen die waarde hechten aan de elegantie en duurzaamheid van hun manicure. Dankzij deze producteigenschappen kunt u lang genieten van het prachtige uiterlijk van uw nagels.

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid de nagelplaat voor (verwijder nagelriemen en films, bijvoorbeeld met een freesmachine, matteer de plaat met een vijl of een polijstmachine van de geselecteerde gradatie)

Ontvet de nagelplaat, breng een dunne laag basis aan speciaal voor deze collectie en hard uit

Breng een laag van de gekozen kleur aan en hard uit in de LED lamp (de handeling kan worden herhaald. Vanwege de hoge pigmentatie moeten ultra lagen worden aangebracht)

Om het glanzend te maken, bedek het met een toplaag die speciaal voor deze collectie is bedoeld - laat het opnieuw uitharden in de lamp, vergeet niet om ook de vrije rand te beschermen!

Schudden voor gebruik. Uithardingstijd: 48W LED-lamp -30 sec

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113058
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903784279684

MollyLac /318/ Fantasyland...

€ 4,40
group_work Toestemming voor cookies