MollyLac Sjablonen voor smalle formulieren Roze 500 st

€ 3,50
Inclusief belasting

Nagelverlengingssjablonen zijn een ideaal hulpmiddel voor het creëren van mooie en duurzame nagels met gel of acryl

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

MollyLac Smalle malsjablonen, roze, 500 stuks

Nagelverlengingssjablonen zijn een essentieel hulpmiddel voor professionals en amateurs die met gel of acryl werken. Ze zijn ontworpen door experts en blijven tijdens het hele sollicitatieproces op hun plaats, maar kunnen gemakkelijk worden verwijderd als de klus is geklaard.

De belangrijkste kenmerken van deze sjablonen zijn:

-Flexibel en duurzaam materiaal: ze zijn gemaakt van een flexibel en ego materiaal waarmee u de vorm aan verschillende nagelvormen kunt aanpassen, waardoor precisie en werkcomfort worden gegarandeerd.

-Stabiliteit: de stencils blijven op hun plaats bij het aanbrengen van gel of acryl, wat een nauwkeurige toepassing van het materiaal vergemakkelijkt.

-Eenvoudig verwijderen: zodra de gel of acryl is aangebracht, kunnen de stencils eenvoudig en probleemloos worden verwijderd, zonder resten achter te laten of de nagel te beschadigen.

- Lengteschaal: dankzij een nauwkeurige schaal op de sjabloon kunt u de lengte van de nagel bepalen, waardoor u de styling gemakkelijker aan uw individuele voorkeuren kunt aanpassen.

Deze nagelverlengingssjablonen zijn het perfecte hulpmiddel voor het creëren van mooie en langdurige nagels met gel of acryl. Dankzij hen behaalt u zonder problemen professionele resultaten.

113062
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5906043830596

MollyLac Sjablonen voor...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies