Henna Szczecinska poeder voor wenkbrauwen en wimpers Anna Hornung flacon zwart 2 g

€ 1,90
Inclusief belasting

Henna Anna is een zeer efficiënt poeder met intense kleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Henna Szczecin-poeder voor wenkbrauwen en wimpers Anna Hornung zwarte injectieflacon 2 g

Henna Anna is een zeer efficiënt poeder met een intense kleur dat wordt gebruikt voor het verven van wenkbrauwen en wimpers. Daarnaast is het ook geschikt voor het verven van de huid en het maken van tatoeages. Het is een product van uitstekende kwaliteit en het geheim ervan is het recept, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Henna Anna is uitgevonden door ingenieur Antoni Hornung, een van de beste scheikundigen in het vooroorlogse Polen. Henna Anna is gecertificeerd door het National Institute of Public Health, wat betekent dat het geen bedreiging vormt voor de menselijke gezondheid. Bovendien beschikt het over het MZiOS-KS 249-certificaat.

Kenmerken van Anna's henna:

-Hoge kwaliteit

-Uitstekende dekking

-Hoge efficiëntie

HOE TE GEBRUIKEN

Meng henna met een paar druppels waterstofperoxide 3% in een glazen vat. Gebruik een stokje omwikkeld met watten en breng henna aan op je wenkbrauwen en wimpers. Laat de henna ongeveer 10-12 minuten op de huid liggen. Was vervolgens de henna af met warm water en zeep.

Let op: Zoals elk product van dit type kan henna een allergische reactie veroorzaken. Het wordt aanbevolen om vóór gebruik een huidtest uit te voeren door een kleine hoeveelheid van het product op de huid aan te brengen en 24 uur te wachten om te controleren op allergische reacties.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113086
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907446602018

Henna Szczecinska poeder...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies