MollyLac Extra Top no Wipe van Monika Mieleniczuk Top voor hybride nagellakken 10 g

€ 10,60
Inclusief belasting

Hybride Top Extra Top no wipe van Monika Mielniczuk MollyLac is een uitstekende keuze voor iedere nagelstylist die op zoek is naar een product dat zorgt voor een duurzame en effectieve hybride manicure .

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

MollyLac Extra Top no Wipe van Monika Mieleniczuk Top voor hybride nagellakken 10 g

Hybride top Extra Top no wipe van Monika Mielniczuk MollyLac is een buitengewone glansgel die je nagels laat glanzen en een perfecte glans behoudt gedurende 4 weken. Dit is waarom het de moeite waard is om dit unieke product te kopen:

-Langdurige glans: Extra Top behoudt zijn glans langdurig, zelfs na wassen met isopropylalcohol of aceton, waardoor het extreem duurzaam is.

-Universeel: Kan zowel op de remlaag als op een matte ondergrond gebruikt worden. Het is perfect voor het werken met verschillende technieken en decoraties.

-Kleurbescherming: Beschermt kleuren tegen verkleuring door de schadelijke effecten van zonlicht te blokkeren. Biedt bescherming voor lichte tinten en verkleurt de zwarte kleur niet.

-Niet-krakende formule: barst niet, wat cruciaal is voor de duurzaamheid van de nagelstyling en beschermt deze tegen mechanische schade.

-Gebruik in diverse technieken: Perfect voor gebruik in hybride-, gel-, acrylgel- of acryltechnieken. Het benadrukt perfect en brengt de charme van de decoraties naar voren.

-Flexibel en resistent: flexibele consistentie en hoge oppervlaktespanning maken het bestand tegen stress en mechanische schade.

-Dunne consistentie: Dankzij de dunne consistentie en een perfect verfijnd penseel wordt het aanbrengen gemakkelijk en nauwkeurig.

-Geen afvegen: hoeft niet te worden afgespoeld, wat het stylingproces van de nagels verder versnelt en vergemakkelijkt.

SAMENSTELLING

Acrylaten Copolymeer, 4-hydroxybutylacrylaat, 1,6-hexaandioldiacrylaat, ethyl(2,4,6-trimethylbenzoyl)fenylfosfinaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115314

Specifieke referenties

ean13
5903990524530

MollyLac Extra Top no Wipe...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies