More 4 Care Snake Lift instant Serum - ijzer voor gezicht, hals en decolleté 35 ml

€ 19,60
Inclusief belasting

De Snake Lift-lijn is een oplossing voor wie de tekenen van huidveroudering effectief wil bestrijden en er jonger uit wil zien

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

More 4 Care Snake Lift instant Serum - ijzer voor gezicht, hals en decolleté 35 ml

De cosmeticalijn Snake Lift omvat intensieve rimpelverzachtende producten op basis van innovatieve actieve ingrediënten en moderne technologieën.

De geavanceerde effecten van de actieve ingrediënten van deze lijn zijn:

-8% SYNTM-AKE & SMOOTHING SYSTEEM: Het hoofdingrediënt is SYNTM-AKE (biomimetisch tripeptide), een synthetisch neuropeptide dat de werking van addergif-toxine imiteert. Maakt de huid effectief glad, voorkomt verslapping en de vorming van nieuwe rimpels in het gezicht.

-LIC- ANTI AGE : Het minerale aminozuurcomplex bereikt de diepere lagen van de epidermis en activeert regeneratieve en reparatiemechanismen, wat leidt tot een verhoogde elasticiteit en hydratatie van de huid. Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar en wordt de gezichtscontour opnieuw gevormd.

Snake Lift instant serum-ijzer is niet alleen een geconcentreerd antirimpelelixer. De geavanceerde formule zorgt voor een onmiddellijk rimpelverzachtend effect na het eerste gebruik.

De effectiviteit van dit serum is bevestigd door klinische onderzoeken:

- Rimpels gladstrijken na slechts één gebruik.

-82% intense hydratatie van de huid na drie weken gebruik.

-75% merkbare verbetering van de huidspanning na drie weken gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, Glycerine, Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, Dimethicon Crosspolymeer, S-mu-conotoxine CnIIIC-acetaat, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetaat, Ethylhexylstearaat, Silica, Allantoïne, Natriumpolyacrylaat, Fenoxyethanol, Lecithine, Pentyleenglycol, Ornithine HCL, Carnosine, glycine, histidine, lysine, Calcium , Magnesium , koperchloride, mangaanchloride, ethylhexylglycerine, trideceth 6, decyleenglycol, 1.2-hexaandiol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112856
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116088655

More 4 Care Snake Lift...

€ 19,60
group_work Toestemming voor cookies