Mydlarnia Cztery Szpaki Pompoen en Kardemom body butter 150 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Voedt en verzacht de huid ego het hele lichaam perfect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki Pompoen en Kardemom body butter 150 ml

Pompoen en Kardemom body butter is een uniek product dat de huid ego het hele lichaam perfect voedt en glad maakt. De rijke formule is gebaseerd op ingrediënten van de hoogste kwaliteit die intensieve verzorging bieden.

-Pompoenolie is een van de belangrijkste sterren van dit product. Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten, mineralen en vitamines die de huidtint helpen verbeteren, vernieuwen en roodheid en irritatie verzachten. Bovendien kan pompoenolie helpen bij het bestrijden van verkleuring, striae en cellulitis.

-Andere ingrediënten zoals kokosolie, zoete amandelolie, cacaoboter en candellilawas vormen de basis van deze body butter. Ze zorgen voor de juiste consistentie, waardoor het product comfortabel in gebruik is en gemakkelijk wordt opgenomen.

-Het aroma van kruiden wordt versterkt met frisse tonen van cederhout en bergamot, wat het gebruik van dit product tot een waar genot voor de zintuigen maakt.

Het is de perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging en geeft de huid intense hydratatie, voeding en elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid boter aan op de huid van het hele lichaam en masseer met cirkelvormige bewegingen

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, Cocos Nucifera-olie, Cetearyl-olivaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Sorbitan-olivaat, propaandiol, Theobroma Cacao-zaadboter, Euphorbia Cerifera Cera, Cetearylalcohol, tocoferylacetaat, Cucurbita Pepo-zaadolie, Aesculus Hippocastanum-zaadextract , Elettaria Cardamomum zaadolie, Cupressus Funebris Wood , Citrus Aurantium Bergamia schilolie, Cinnamomum Zeylanicum schorsolie, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumfytaat, alcohol, limoneen*, linalool*, geraniol*, citral* , Kaneel*, Eugenol*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114180
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641982153

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies