Nacomi Next Level Anti-Aging Serum met Peptiden en Hyaluronzuur 30 ml

€ 8,40
Inclusief belasting

Intensieve anti-aging behandeling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
17

Nacomi Next Level Anti-Aging Serum met Peptiden en Hyaluronzuur 30 ml

Telomere therapie + peptiden serum is een intensieve anti-aging behandeling. Dankzij de geavanceerde formule van actieve ingrediënten helpt het om het verouderingsproces van de huid effectief te vertragen en de jeugdige uitstraling langer te behouden. De formule verrijkt met Lapagyl™ voorkomt het verkorten van telomeren en celveroudering. Bovendien werkt Argireline® Amplified hexapeptide op alle huidniveaus, waardoor expressielijntjes en leeftijdsgebonden veranderingen worden verminderd. Dankzij babassu-olie, avocado-olie en vitamine E verzacht, voedt en verzacht het serum de huid, en de trehalose, glycerine en een complex van 4 vormen van hyaluronzuur in de samenstelling zorgen voor voldoende hydratatie.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Trehalose, Cetylalcohol, Glycerine, Persea Gratissima-olie, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Orbignya Oleifera-zaadolie, Gehydrogeneerde farneseen, Brassica Campestris-zaadolie, Stearinezuur, Tocoferylacetaat, Acetylhexapeptide-8, Tabebuia Impetiginosa-schorsextract, Hyaluronic Acid , Gehydrolyseerd hyaluronzuur, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, propaandiol, citroenzuur, ethylhexylglycerine, benzylglycol, polyglyceryl-3-diisostearaat, dehydroazijnzuur, Raspberry , natriumlauroylglutamaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol.

De exacte samenstelling staat op de verpakking

109113
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539717082

Nacomi Next Level...

€ 8,40
group_work Toestemming voor cookies