Nacomi Next Level Dermo Micellaire vloeistof voor de droge en gevoelige huid 200 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Verwijdert effectief make-up en onzuiverheden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Nacomi Next Level Dermo Micellaire vloeistof voor de droge en gevoelige huid 200 ml

Op basis van natuurlijke ingrediënten verwijdert de micellaire vloeistof zacht maar effectief make-up en onzuiverheden zonder af te spoelen met water. Verrijkt met propaandiol, niacinamide en allantoïne, hydrateert en revitaliseert het de huid en verzacht het irritaties. Een gevoelige huid vereist speciale zorg, waarbij de juiste selectie van cosmetica belangrijk is. Dankzij de milde ingrediënten kan het micellaire water zonder problemen worden gebruikt, zelfs door mensen met een zeer gevoelige en geïrriteerde huid. Dankzij de unieke formule hoeft het niet met water gewassen te worden. Niacinamide in de vloeistof dringt diep door in de huid en vermindert irritatie en roodheid. Door de aanmaak van ceramiden te stimuleren, die de hydrolipidenlaag opnieuw opbouwen, voorkomt het dat overtollig vocht uit de diepere huidlagen ontsnapt. Vitamine B3 stimuleert ook de aanmaak van collageen, wat de stevigheid en spanning van de huid verbetert. Dankzij zijn anti-rimpel en antioxiderende eigenschappen remt het de negatieve effecten van vrije radicalen. Micellaire vloeistof verrijkt met propaandiol en glycerine beschermt tegen vochtverlies. De inhoud van deze ingrediënten verhoogt de penetratie van actieve ingrediënten. Het accumuleert en bindt water in de opperhuid, wat het hydraterende effect versterkt en langdurig een optimaal niveau garandeert.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Verwijder make-up met een wattenschijfje gedrenkt in een kleine hoeveelheid vloeistof. Voorkom dat u in de ogen komt. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, glycerine, sorbitanoleaat, decylglucoside-crosspolymeer, niacinamide, allantoïne, natriumhydroxide, tetranatriumglutamaatdiacetaat, polyacrylzuur, fenoxyethanol

109598
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539713497

Nacomi Next Level Dermo...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies