NeoNail Paint UV/ LED Gel - Baby Boomer White Paint Gel 6, 5 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Baby Boomer White Paint Gel

Als je graag creatieve patronen op je nagels creëert, kies dan een product dat het je gemakkelijker maakt, namelijk de betrouwbare Baby Boomer White Paint Gel en ontdek hoeveel geweldige stijlen je ermee kunt creëren.

 

Je zult ervan genieten voor:

perfecte, sneeuwwitte tint met sterke pigmentatie en goede dekking

de perfecte aanvulling op de Baby Boomer Base

middeldikke consistentie die het werken met het product vergemakkelijkt

snelle en gemakkelijke applicatie met een handige borstel

perfecte styling

de mogelijkheid om verschillende decoraties te maken

 

HOE TE GEBRUIKEN
1. Matteer de nagel met een polijstmachine
, verwijder het resulterende stof en was vervolgens met Cleaner .

2. Breng een dunne laag aan op de voorbereide plaat, bijv. Baby Boomer Base , uitharden in LED- of UV-lamp

3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op de sjabloon (als je besluit deze te verlengen). Hard het geheel uit in een LED of UV lamp . Om de juiste constructie van de nagel te verkrijgen, moet de operatie worden herhaald.

4. Verwijder na het uitharden voorzichtig het sjabloon en de nagels moeten worden geëgaliseerd met een vijl met korrel 180. Verwijder het stof en was vervolgens met een wattenschijfje gedrenkt in Cleaner .

5 . Breng een kleine hoeveelheid White Paint Gel aan op het sponsje en verdeel het vervolgens voorzichtig over ongeveer 1/3 van de lengte van de nagel.

Paint Gel wordt voorzichtig "gestempeld" met een spons, beginnend vanaf de vrije rand, richting de basis van de nagel. "Stempelen" moet zo worden uitgevoerd dat een vloeiende overgang wordt verkregen tussen de witte kleur van Paint Gel en de roze kleur van de basis. Hard het geheel uit in een LED- of UV-lamp

6. Breng voor een bevredigend effect 1-2 lagen White Paint Gel op dezelfde manier aan en hard uit in een LED- of UV-lamp

7. Breng een dun laagje Hard Top aan om de styling te beschermen en te laten glanzen. Laat het geheel uitharden in de LED of UV lamp volgens de tabel en daarna wassen met Cleaner .

 

 

SAMENSTELLING

Alifatisch urethaanacrylaat, epoxyacrylaathars, trimethylolpropaantriethoxytriacrylaat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, hydroxycyclohexylfenylketon, siliciumdioxidedimethylsilylaat, polyesterhars, polyethergemodificeerd polydimethylsiloxaan, ethylhexylacrylaat, p-hydroxyanisol, gemodificeerd polysiloxaan, hydrochinon, CI 77891.

105073

Specifieke referenties

ean13
5903657859425

NeoNail Paint UV/ LED Gel -...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies