NeoNail Smoky Efect Pollen /06/ 2 g

€ 3,00
Inclusief belasting

Poeder voor het maken van spectaculaire decoraties op nagels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

NeoNail rokerig effect stuifmeel 06

Poeder in een fuchsia-tint, perfect voor spectaculaire decoraties. Je kunt het gebruiken om een rookeffect of een neon-ombre te creëren. Het poeder kan op elke kleur hybride lak worden gebruikt, maar het beste effect is op zwarte en witte nagels.

HOE TE GEBRUIKEN

Rookeffect:

-Na het aanbrengen en uitharden van een gekleurde hybride lak een laag Dry Top aanbrengen en tevens fixeren onder een UV- of LED lamp.

- Gebruik op de op deze manier voorbereide nagel witte hybride vernis of witte Paint-gel om delicate patronen te schilderen en veeg ze vervolgens uit tot het gewenste effect met een borstel gedrenkt in Cleaner. Hard het geheel uit in een UV- of LED-lamp.

- Klop op de uitgeharde witte kleur het geselecteerde stuifmeel, waardoor een originele decoratie ontstaat. Overtollig stof kan met een zachte borstel van de nagel worden verwijderd.

- Het geheel moet worden afgedekt met Hard Top en uitgehard in een UV- of LED-lamp.

ombre:

- Gebruik na het uitharden van de kleurhybride lak in een UV- of LED-lamp de applicator om het poeder op een nagelstylingspons aan te brengen.

- Het op deze manier voorbereide patroon moet voorzichtig op de nagel worden gestempeld. Herhaal de bewerking meerdere keren om een perfecte ombre te verkrijgen. Overtollig stuifmeel moet met een zachte borstel van de nagel worden verwijderd.

- Breng een laag Hard Top aan op de gedecoreerde nagel en hard deze uit in een UV- of LED-lamp.

105126

Specifieke referenties

ean13
5903274036100

NeoNail Smoky Efect Pollen...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies