NeoNail LED 21W/48 ECO 1 stuk

€ 62,00
Inclusief belasting

Professionele ECO lamp voor hybride manicure

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

NeoNail LED 21W/48 ECO 1 stuk

Professionele ECO-lamp voor hybride manicure. Uitgerust met hoogwaardige 21 LED's. De lamp heeft een vermogen van 21W, maar droogt het product in dezelfde tijd uit als andere 48W lampen. Hierdoor kun je gemakkelijk stileringen maken met zowel hybride vernissen als gels. Dual LED-technologie. De uithardingstijd is hetzelfde als bij 48W lampen, terwijl er minder energie wordt verbruikt. Het hoogwaardige alfanumerieke display toont u de geselecteerde werktijd. De lamp heeft 3 uithardingstijden om uit te kiezen: 30s/60s en 99s. Hierdoor is het eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Bovendien zorgt de ingebouwde bewegingssensor voor maximaal gebruikscomfort. De lamp heeft 2 intelligente systemen: het onthouden van de energie-instellingen en de Low Heat-modus, verantwoordelijk voor de geleidelijke opwarming van de lamp. Ontdek het gebruiksgemak en kies voor de LED ECO lamp met een unieke, gepatenteerde vorm.

HOE TE GEBRUIKEN

OPMERKINGEN:

Lees de handleiding voordat u de lamp gebruikt.

Gebruik de lamp waarvoor hij bedoeld is.

Vermijd contact met vloeibare stoffen, anders kan het apparaat beschadigd raken.

Gebruik de lamp niet als de aftelindicator niet brandt.

Haal na beëindiging van de werkzaamheden de stekker uit het stopcontact.

Bij stroomuitval de stekker uit het stopcontact halen.

Gebruik het apparaat niet langer dan 600 minuten continu. Als u deze tijd overschrijdt, kan het apparaat beschadigd raken.

Draag oogbescherming om uw gezichtsvermogen te beschermen.

Deze apparatuur kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en door mensen met verminderde lichamelijke en geestelijke vermogens en mensen zonder ervaring met en kennis van de apparatuur, mits er toezicht of instructie is over hoe de apparatuur op een veilige manier te gebruiken, zodat dat de daaraan verbonden risico's begrijpelijk waren. Kinderen mogen niet met de apparatuur spelen. Reiniging en onderhoud van de apparatuur mag niet worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht.

108578
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903274023070

NeoNail LED 21W/48 ECO 1 stuk

€ 62,00
group_work Toestemming voor cookies