NeoNail Must Have Set Hybrid Tops 5x3 ml

€ 39,00
Inclusief belasting

De set is een pakket van vijf hybride tops

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

NeoNail Must Have Set Hybrid Tops 5x3 ml

De set is een verpakking van vijf hybride tops met een inhoud van 3 ml. Ze zijn verpakt in een mooie, decoratieve verpakking - zo'n set is een geweldig cadeau-idee voor een fan van mooie nagels. Elk van deze producten zal de styling fixeren zonder de noodzaak om het te wassen met Cleaner, omdat dit tops zijn zonder dispersielaag. Deze set is perfect voor zowel beginners als gevorderden

Het setje bestaat uit:

- Top Glow Silver - is een transparant product met een dunne consistentie, waarin zilveren, glinsterende deeltjes zijn ingebed. Als je je manicure op een elegante en chique manier wilt decoreren, is deze hybride nageltop perfect voor elke gelegenheid.

- Top Shine Bright - heeft een medium-dikke consistentie, waardoor het veel gemakkelijker is om het product op de nagels aan te brengen. Dit transparante hybride blad met een zeer glanzende afwerking is echt krasbestendig.

- Top Crush - dit product zal je verrassen met zijn dunne consistentie en mooie, zwarte deeltjes die erin zijn ingebed en een matte afwerking. Dit is een top voor hybride nagels, die perfect zal zijn als je op een ongebruikelijke manier een snelle en duurzame decoratie wilt maken.

- Top Velour - matte nagels zijn nog steeds een van de hete trends die het proberen waard zijn bij het creëren van je styling. Dit product heeft een dikke consistentie, waardoor het snel en gemakkelijk kan worden aangebracht, waardoor uw mani binnen enkele ogenblikken een velours, matte afwerking krijgt.

- Top Glow Polaris - een hybride top met partikels, waarin gekleurde partikels in blauw- en groentinten zijn verwerkt - aangebracht als manicure finish, ze zien eruit als kleurrijke, decoratieve confetti.

HOE TE GEBRUIKEN

Top Glow, Top Shine Bright, Top Crush-app

1. Mat de nagel voorzichtig met een polijstmiddel, verwijder het resulterende stof en was vervolgens met Cleaner.

2. Breng een dunne laag Hard Base aan en hard uit in de LED /UV lamp volgens de tabel.

3. Breng een laag hybride vernis aan in de geselecteerde kleur en hard opnieuw uit in de lamp (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardingstijd). Herhaal het proces om de kleurdiepte te krijgen.

4. Breng een laag van de geselecteerde topcoat uit de set aan en hard uit in de LED/UV-lamp volgens de tabel. Wassen met Cleaner is niet nodig.

Top Velour-app

1. Mat de nagel voorzichtig met een polijstmiddel, verwijder het resulterende stof en was vervolgens met Cleaner.

2. Breng een dunne laag HARD BASE aan en hard uit in de LED/UV lamp volgens de tabel.

3. Breng een laag hybridelak aan in de gekozen kleur en hard opnieuw uit in de LED-lamp of UV-lamp (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardingstijd). Herhaal het proces om de kleurdiepte te krijgen.

4. Breng een dun laagje TOP VELOUR aan voor een matte finish. De top moet 30 seconden worden uitgehard in een 48W LED-lamp, 90 seconden in een 9W LED-lamp, 2 minuten in een 36W UV-lamp. Het matte effect zou zichtbaar moeten zijn na het verwijderen van de hand van de lamp. Als de nagels nog steeds glanzend zijn - genees dan opnieuw. Wacht na uitharding ongeveer 5 seconden en was met Cleaner.

SAMENSTELLING

Top gloed zilver

DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, HEMA, HYDROXYCYCLOHEXYL FENYL KETONE, BIS-TRIMETHYLBENZOYL FENYLPHOSPHINE OXIDE, GLITTER, P-HYDROXYANISOLE.

Topgloed Polaris

DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, HEMA, HYDROXYPROPYL METHACRYLAAT, POLYMETHYL METHACRYLAAT, HYDROXYISOPROPYL METHACRYLAAT, HYDROXYCYCLOHEXYL FENYL KETONE, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosohinate, Silica, Polyethyleentereftalaat, Acrylaten Copolymeer, BHT , P-HYD ROXYANISOLEN, +/- CI 15850, CI 77499, CI 77492 , CI 77510, CI 77742, CI 77891, CI 77289, CI 17200, CI 77007, CI 15985, CI 77491

Top glans helder

Styreen/Acrylaten Copolymeer/Polyurethaan, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Keton, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide.

Top verliefdheid

DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, HEMA, HYDROXYPROPYL METHACRYLAAT, POLYMETHYL METHACRYLAAT, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL FENYLFOSPHINATE, SILICA, POLYETHYLEENTEREPHTHALATE, ACRYLATEN COPOLYMER, CI 77000, CI 77499, BHT, P-HYD ROXYANISOLEN.

Top velours

Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, HEMA, butylacetaat, polymethylmethacrylaat, hydroxycyclohexylfenylketon, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, siliciumdioxide, p-hydroxyanisol.

Alleen voor professioneel gebruik. Lees het gebruik zorgvuldig door. Vermijd huidcontact. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Blijf uit de buurt van kinderen.

108603
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903657897342

NeoNail Must Have Set...

€ 39,00
group_work Toestemming voor cookies