MollyLac Polygel opbouwacrylgel Mollylac Hema/di-Hema Bean Paste 50 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Een revolutionaire mousse-achtige gel, ideaal voor het versterken en verlengen van de natuurlijke nagelplaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

MollyLac Polygel opbouwacrylgel Mollylac Hema/di-Hema Bean Paste 50 ml

Powder Gel MollyLac French Pink Hema/di- Hema free is een revolutionaire gel met een mousse-achtige consistentie, ideaal voor het versterken en verlengen van de natuurlijke nagelplaat en voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten. Dit is een uniek product dat de eigenschappen van acryl en de flexibiliteit van gel combineert. De dikke consistentie maakt een expressieve modellering en styling van de nagels mogelijk. Door het gebruik van herbruikbare Dual Form-mallen bespaart u tot 85% van uw werktijd en is het product ook perfect voor het aanspannen van de tunnel; het hardt al na 10 seconden in de lamp uit. Poedergel minimaliseert de kans op allergieën dankzij de HEMA free/di-HEMA free formule. Hier zijn 10 redenen waarom u Poedergel MollyLac French zou moeten hebben:

-Flexibel

-Sterker als acryl

-Verkrijgbaar in drie capaciteiten: 50 ml, 30 ml en 15 ml

-Dik, laat de nagelriemen niet overstromen

-Verkrijgbaar in vijf kleurvarianten

-Er zit geen lucht in

- Geurvrij

-Enkele fase

-Gemakkelijk toe te passen en te ontwikkelen

-Wordt niet geel

Poedergel MollyLac French is een perfect hulpmiddel voor nagelstylisten die een langdurig en indrukwekkend effect willen bereiken en tegelijkertijd tijd willen besparen.

HOE TE GEBRUIKEN

Ontwikkel huiden. Geef de gewenste vorm aan de nagelplaat. Matteer de nagelplaat en ontvet deze vervolgens. Wij raden aan om te solliciteren. Primer vóór gel-styling, dit zorgt voor de beste hechting van de gel, zelfs bij problematische nagelplaten. Druk een kleine hoeveelheid Powder Gel in een speciale, herbruikbare Dual Form en verdeel de gel met een siliconenborstel gedrenkt in Slip Solution Powder Gel zodat de zijkanten niet te dik worden en er in het midden een tunnel ontstaat. Plaats het formulier op de nagel en druk zachtjes aan voordat u het in de UV/ LED lamp plaatst. Uitharden in een UV/LED-lamp gedurende 60 seconden, UV 120 seconden. Verwijder Dual Form van de nagel. Geef de nagelplaat de gewenste vorm en gebruik een blok om de plaat te matteren. Breng een glanzende Top aan of style met hybride nagellakken

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115825
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903990515798

MollyLac Polygel...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies